23948sdkhjf

Sådan optimerer du din bolig

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Er det ved at være tid til en opgradering i det lille hjem?

Det kan være du tit klager over et dårligt indeklima eller en vildt høj elregning? Det kan også være at du døjer med noget så simpelt som træk, og at det så resulterer i dette dårlige indeklima. Det er vigtigt at vi i vores hjem har et godt indeklima, da et dårligt indeklima kan resultere i både fysiske og psykiske gener for dig der daglig skal begå sig i huset. Det kan være du har oplevet hvordan du dagligt oplever hovedpine eller koncentrationsbesvær.
Derudover kan dårligt indeklima også resultere i irritation i både øjne, næse og hals og give gener som træthed og som sagt hovedpine. Døjer du med dårligt indeklima? Så læs endelig med videre og få et godt råd med på vejen til dig som ønsker at optimerer din bolig og vinke farvel til det dårlige indeklima fyldt med dårlig isolering, træk eller en unødvendig høj elregning. 

Termoruder er vejen frem
En måde du kan bekæmpe både dårligt indeklima, træk og en høj elregning er med nye termoruder. Det kan være at du bor i et gammelt hus med dertilhørende gamle vinduer, hvilket kan være årsagen bag det dårlige indeklima i dit hjem. Det kan også være at dine nuværende termoruder er gået i stykker eller punkteret og derfor har brug for nye. Ønsker du dig altså enten bedre isolering, forbedret indeklima eller en reduceret elregning så burde du overveje at investere i nogle nye termoruder til dit hjem. Termoruder begyndte fra midten af 1900 tallet at vinde indpas i de danske hjem. Termoruden som består af to lag glas, er naturligvis bedre til at isolere end det normale vindue med kun et lag glas. Mellem de to lag glas befinder der sig nemlig enten luft eller en isolerende form for gas. 

Forskellige former for termoruder
Der findes forskellige former for termoruder, som egner sig til forskellige boliger. For bare at nævne et par stykker så findes der solafvisende ruder, lyddæmpende ruder og energiruder. Døjer du med støj fra en traffikeret vej eller et sted med andre støjgener, så kan du med fordel købe en termorude med lydisolering. Døjer du derimod med det dårlige indeklima og en unødvendig høj elregning så er energiruden ideel for dig. Så hvilke termoruder der passer til dig, afhænger af din bolig.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.062