23948sdkhjf

Apple præsenterer iPhone 12: Favorit til årets julegave

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Så du med, da Apple d. 13. oktober præsenterede den nye iPhone 12?

Den amerikanske teknologigigant kunne live på blandt andet YouTube foran millioner af mennesker fortælle om den nye dreng i klassen i den store iPhone-familie. iPhone 12 spækket med smarte funktioner og ny teknologi, der uden tvivl vil betyde, at smartphonen må forventes at være blandt favoritterne til titlen som årets julegave. Trådløs opladning, et kamera med forbedret funktionalitet ift. mørke og dårlig belysning og meget, meget andet er det, kan du se frem til. Bliv opdateret på alt det, du skal vide ift. Apples nyeste produkt, eller se priserne på iPhone 12-modeller lige her

Det, du kender og elsker – og en masse nyt i iPhone 12
Mange danskere har eller har haft en iPhone i løbet af vores liv, og selvom det måske er de færreste, som er så fanatiske, at de sover foran butikkerne op til, at modellerne kommer til salg, så er der alligevel stor mediedækning, hver gang Apple holder pressemøder. Og denne gang var ingen undtagelse. Den nye iPhone 12 har været rygtet længe, men nu kom den altså omsider med i alt 4 modeller. De byder blandt andet på muligheden for at oplade smartphonen trådløst via Magsafe og forbedrede skærmteknologi i form af XDR OLED-skærme. Man har således taget det, der har fungeret ved de tidligere modeller, og bygget ovenpå med splinterny teknologi og hardware.

4 nye familiemedlemmer med iPhone 12 Mini og Max 
Det er dog ikke kun ét nyt familiemedlem, iPhone-familien er blevet beriget med i forbindelse med præsentationen. Faktisk er der tale om 4 forskellige udgaver, som dækker over iPhone 12, iPhone 12 Mini, iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro Max. Det betyder, at der er noget for alle og enhver, uanset hvilke behov eller budget man måtte arbejde med. De enkelte modeller kommer med et bredt udsnit af forskellige specifikationer, hvor Pro Max naturligvis er den tungeste dreng i klassen – både ift. indmad og pris. Modellerne kommer i handlen sidst i oktober for så vidt angår iPhone 12 og iPhone 12 Pro, mens du må vente til d. 13. november på Mini og Max. 

Blandt favoritterne til årets julegave
Det er nok de færreste, der har købt alle julegaverne til år, og det må siges at være heldigt – både for hr. og fru Danmark og Apple. I hvert fald plejer iPhone at ligge helt i toppen, når det kommer til ønsker inden for kategorien ”Elektronik”. Flere undersøgelser peger på, at det nok også vil være tilfældet i år. Faktisk forventer eksperter, at Apple globalt set vil kunne sælge cirka 200 millioner enheder af iPhone 12 i løbet af de første 12 måneder. Og her spiller Black Friday og julesalget nok en stor rolle. Efterspørgslen bliver nok ikke mindre af modellens mulighed for at tilgå 5G-nettet, som tilbyder lynhurtigt internet, der gør det nemt og bekvemt at streame og spille på farten for børn, unge og voksne spillefugle. Alt i alt en klar favorit til at løbe med titlen som årets julegave.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.062