23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Positivt forår og sommer for Hostas Danmarks nyhed

Efter en noget sløj start henover vinteren, bragte foråret både varme i vejret men også lune i Hosta Industries A/S ordrebog.

Hosta Industries A/S har siden november 2010 haft rådighed over Danmarks største og mest fleksible rørlaserskærer, nemlig en Trumpf TruMatic 7000. Maskinen håndterer runde, firkantede, vinkel, U og C profiler fra Ø15mm til Ø254mm uden omkostninger til omstilling. Det er med til at gøre maskinen en af de mest fleksible og produktive på markedet.
Fleksibiliteten overrasker afdelingsleder Peter Martin Nielsen positivt. Jeg har arbejdet med rørskæring i mange år, men har aldrig oplevet en maskine der kan arbejde i så stort område helt uden omstilling. Der skal selvfølgelig skiftes dyse og hentes skæreparametre, men før skulle der skiftes mekaniske støtter hvilket normalt tager omkring 20minutter, det er i dag elimineret indtil Ø200mm, udtaler afdelingslederen.
Den høje fleksibilitet som generelt er kendetegnet på Hosta, er også kommet kunderne til gode. Hos Hardi International udtaler man rosende ord: Hos Hardi International havde vi behov for rørlaser kapacitet i dimensionerne over Ø150. Hos Hardi har vi været glade for Hostas hurtige opstart, leveringssikkerhed og kvalitet. Når Hardi International igen får kapacitetsproblemer, vil vi igen købe den kapacitet hos Hosta Industries A/S.
Selvom rørlaserskæring er en kendt proces i industrien, er der stadig en del at gøre for vores Sales Manager, Christian Klit Holm, for at overbevise kunder i forskellige brancher hvilke muligheder der er med denne teknologi. Samtidig er det også en opgave at vise industrien at det nu er muligt at skære over de vanelige Ø150mm, som åbner muligheder for mange brancher, som normalt ville save og skærebrænde i rør og profiler, konstatere Teknisk Direktør Søren Mosevang.
Hos Hosta Industries A/S har man efter sommerferien etableret et nat skift, for at imødese den stigende efterspørgsel. Derfor kan man nu se tagbage på tiderne før finanskrisen og se at efterspørgslen, er tæt på samme niveau som ”i gamle dage”.

Hosta Industries A/S
Gørtlervej 1
9320 Hjallerup
Brønderslev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK14119094
P nummer: 1000683228

Send til en kollega

0.063