23948sdkhjf

Overvej dette når du vælger emballageleverandør [GUIDE]

| Medlemsnyhed | Indrykket af Scanlux Packaging A/S

Det kan være svært at arbejde med alting samtidigt. Derfor er det godt at have spurgt sig selv om, hvad de vigtigste faktorer for din virksomhed. Vi hjælper dig, med at stille skarpt på hvilke krav du bør stille til en kommende emballageleverandør.

Én ting er, hvad du skal huske at spørge din kommende emballageleverandør om i telefonen. Men overvejelserne bør faktisk starte allerede inden den samtale. For din emballageleverandør kan nemlig indgå i et samarbejde, der skaber en stor værdi for dig på en lang række forskellige områder. 

Som detailvirksomhed er det alfa og omega, at du har noget at pakke dine varer ind i. Hvad enten det er papkasser, der kan beskytte dit produkt, når du sender det med posten, eller om det er en plastikpose, du rækker kunden over disken, så de har noget at bære deres nyerhvervede ting hjem i.

Men som det fremgår, kan emballage have vidt forskellige funktioner, alt efter hvad du er for et firma, og hvilke produkter du sælger. Derfor er det vigtigt, at du gør dig de rigtige overvejelser om, hvad der er væsentligt for din virksomhed, inden du tager kontakt til en emballageleverandør.

Se vores miniguide her: 

Her giver vi dig et overblik over, hvad du bør tage i betragtning og spørge din leverandør om.

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Scanlux Packaging A/S

Kratbjerg 308
3480 Fredensborg
Danmark
Scanlux Packaging A/S

Send til en kollega

0.079