23948sdkhjf

Giv dine gamle trægulve et nyt liv

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Trægulve bliver med tiden slidte at se på, og det kan derfor være værd at overveje at give dem nyt liv.

Jagten på ens kommende bolig kan noglegange synes endeløs, når der er mange om buddet samt lange ventelister. Det kan være, at man har søgt efter bolig i adskillige måneder uden held og nær har opgivet håbet. Men pludselig vender lykken, og så får man det længe ventede opkald. Nu har man pludselig bolig, og det er faktisk noget nær drømmeboligen. Der er dog enkelte undtagelser ved lejligheden eller huset, som man er gået på kompromis med. Selvom der er få, så er det store undtagelser, for gulvet i lejligheden har set bedre dage, og det er trods alt noget af det, der fylder allermest i en lejlighed.

Tanken har måske været, at man ville vente med at begive sig i kast med at gøre noget ved gulvet. Det kan dog være en god ide at sikre sig flotte gulve i lejligheden, da det med garanti vil give dig en større følelse af hjem og hygge - man skal trods alt se og gå på dem hver dag, og det nytter ikke så meget, hvis man skal være bange for splinter, hver gang man tager et skridt. Og det er naturligvis med god grund, at gulvet hurtigt bliver slidt, for det bruges hver eneste dag, og hvem ved, hvor mange folk der har boet i lejligheden før en selv.

Så godt som nyt
Vælger du at kaste dig over gulvet, så det kan få nyt liv, kan du med fordel gøre brug af et professionelt gulvfirma. Der er naturligvis også mulighed for at gøre det selv, men der kan være visse regler, hvis du eksempelvis bor til leje, der kræver, at det bliver udført af en professionel. Ved at gøre brug af en professionel fra eksempelvis Holgers Gulv og Snedkerservice, så sikrer du dig også et slutprodukt af høj kvalitet, som står rigtig skarpt.

Hos Holgers Gulv og Snedkerservice gør de brug af Bona plejeprodukter til trægulve, som både er miljørigtige og klimavenlige, hvor de på samme tid sikrer den bedst mulige behandling. Hos Holgers Gulvservice sender de en certificeret gulvmand hjem til dig, så du får den bedst mulige service fra en kvalificeret fagperson allerede fra projektets start.

Når man nu har fået slebet det, så det ser flot ud igen, så er det også værd at holde ved lige på bedst mulig vis, så det får en længere levetid. Med plejeprodukter fra Bona er der både mulighed for pleje og behandling af gulvet, der er mulighed for at gøre det ekstra slidstærkt, og så er der tilmed også mulighed for at fremhæve nogle af tonerne i gulvet, så det står endnu skarpere.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.078