23948sdkhjf

Nattevagt på større byggeplads

| Medlemsnyhed | Indrykket af Abexa ApS

Abexa hjælper med at minimerer tyveri på byggepladser. Netop nu står vi for sikkerheden på en jysk byggeplads med rækkehuse.

Abexa har i en længere periode hjulpet en jysk entreprenør, med sikkerheden på en stor byggeplads i de mørke timer.  Entreprenøren har igennem årerne har mange problemer med tyveri på forskellige pladser, og især om natten og derfor er Abexa nu blevet kontaktet. Abexa og entreprenøren lavede en samarbejdsaftale med løsninger udfra kundens behov. Vi skræddersyr nemlig hver enkelt løsning til den enkelte kunde og vi er altid forberedt på at disse behov kan ændre sig.

Den omtalte opgave er en større byggeplads hvor der i skrivende stund, er ved at blive bygget flere rækkehuse. Så kort fortalt en ganske almindelig byggeplads fyldt med diverse håndværkere og andre personer i løbet af dagen. Der sker intet svind eller tyveri i de lyse timer men når mørket kommer, så kommer de ubudne gæster desværre også.

Entreprenøren har taget deres forbehold og opsat midlertidigt mobilhegn hele vejen rundt om pladsen. Det har selvfølgelig haft en stor positiv påvirkning på problemet, men det har desværre ikke været tilfredsstillende. Vi blev derfor kontaktet i håbet om at vi kunne hjælpe yderligere.

Abexa kommer på pladsen ved lukketid og hjælper med at sørger for at hele byggepladsen er forsvarligt lukket. Det vil sige at alle rækkehuse bliver tjekket efter om døre samt vinduer er lukket og låst. At skurvogne samt containere er lukket og låst og sidst men ikke mindst at selve hegnet er lukket hele vejen rundt. En tur for vagten tager i alt ca. 30-45 min. Tiden afhænger dog af flere faktorer. Det kan blandt andet være oprydning på pladsen. Aflåsning af rækkehuse, vogne mm. samt andre uforudsete faktorer. Vagten forlader selvfølgelig ikke området før det er forsvarligt.

Udover en lukke-runderingsvagt kommer vagten ligeledes 1 til 2 gange om natten og tjekker at alt er som han/hun efterlod det. Vi har endnu ikke oplevet udefrakommende gæster på pladsen imens vi har stået for sikkerheden.

Abexa er et anerkendt vagtfirma med hovedsæde ved Aarhus. Vi har dog kunder over hele landet og det gælder sig både ved erhverv og ved private. Vi er stolte af at, stå for byggepladser, store som små, samt events som festivaler og koncerter. Ingen opgave er for lille og ingen opgave er for stor. Vi er altid glade og stolte over at kunne gøre en forskel – fra start til slut.

Du er altid velkommen til at tage fat på Per Beck på 20 85 44 15 eller på info@abexa.dk.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Abexa ApS

Tingvej 34
8543 Hornslet
Danmark
Abexa ApS

Send til en kollega

0.063