23948sdkhjf

Flere og flere danskere får filler-behandling

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Tendensen med at få fillers i ansigtet er kun blevet større. Blot inden for de seneste par år er dem, der får fillers, blevet en større gruppe end nogensinde før.

Det er hurtigt at få fillers i enten læber, kindben eller det sted, hvor mundvigen peger lidt nedad. Tilmed er behandlingen nem og hurtig at foretage. Ikke som en brystforstørrende operation, der rent faktisk kræver en operation.

Og det er ikke kun ældre kvinder og mænd, der med glæde tager imod en filler-behandling. Det er i høj grad også unge kvinder og mænd, der besøger de danske klinikker. Faktisk er markedet for kosmetiske behandlinger større, end det nogensinde har været. Det er ikke længere ildeset at få en filler-behandling.

Få filler i læberne, filler til rynker eller andre fillers  
Samfundet i dag giver alle mulighed for at optimere deres udseende og krop, hvis der er noget, de er utilfredse med. Der er mange forskellige behandlinger, man kan få, og en af disse er fillers. Du kan få filler i læberne, filler i hagen, filler i næsen, filler i kindben og naturligvis filler til rynker. Fillers kan altså både glatte rynker ud og give fylde de steder, hvor man ønsker det.

Førhen har de fleste været af den opfattelse, at fik man kosmetiske indgreb, var man kunstig. I dag er det de færreste, der vil kigge skævt til dem, der har fået en filler behandling. Det meste er muligt, og hvis man bliver et gladere menneske efter behandlingen, må det være det hele værd.

Grunden til, at mange vælger fillers, kan have noget at gøre med, at fillers forsvinder med tiden. Det er altså ikke en permanent behandling, men fylden forsvinder gradvist. Derfor kan det virke mindre afskrækkende at få behandlinger som fillers. Modsat en brystforstørrende operation er indgrebet ikke noget, man står tilbage med resten af livet.

Derudover er prisen på fillers overkommelig, hvorfor de fleste ikke behøver at spare op i flere år for at få råd til en filler-behandling.

Fillers er især populære hos unge kvinder
Det er især unge kvinder, der giver sig i kast med kosmetiske behandlinger som fillers og Botox. Det viser en undersøgelse af Megafon, som har lavet en måling for TV 2 Echo. I spørgeundersøgelsen svarede 8 ud af 10 kvinder mellem 18 og 29 år, at de synes, det er fint at få lavet kosmetiske indgreb. Kvinderne mener, at det er fint, så længe det gør vedkommende, der får behandlinger, glad.

Udbredelsen af filler-behandlinger har i høj grad noget at gøre med medierne og amerikaniseringen. På de sociale medier, eller i medier generelt, bliver vi præsenteret for diverse kendisser, der har fået lavet kosmetiske behandlinger. De er alle til skue for offentligheden, og det påvirker skønhedsidealerne, der huserer blandt de unge kvinder.

Hvis en ung kvinde hver dag over en lang periode ser andre kvinder på de sociale medier, begynder vedkommende at identificere sig med dem. Og hvis en af kvinderne på for eksempel Instagram har fået en filler-behandling, bliver det normalt og senere et skønhedsideal. Derfor er det ikke så mærkværdigt, at flere og flere for en filler-behandling i dag.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.062