23948sdkhjf

Sommerens damemode byder på mønster og farver

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Nu gælder det om at finde solbrillerne og de høje forventninger frem, for sommeren er ankommet og det giver anledning til lange sommerdage i nyt og lækkert tøj.

 Nogle af de trends, der titter frem inden for damemode om sommeren, vil blive gennemgået i denne artikel.

Kjoler, kjoler og atter kjoler
De seneste par år er flere kvinder begyndt at gå med kjoler, og især lange kjoler med mønster og farver. Det er ingen undtagelse i år, og især mønster ses en del i kjolerne, eksempelvis blomsterprint som virkelig har overtaget mange brands. Det ses også, at kjoler med bindebånd i taljen er yderst populære - på den måde kan man selv vælge, om man ønsker at binde båndet foran, så taljen bliver mere synlig, eller om man ønsker at binde båndet bagpå kjolen, så taljen kan anes men ikke gøres så tydeligt markeret. Desuden kan man også helt vælge at fjerne båndet, så man har en mere luftig kjole. 

De lange kjoler med blomsterprint har især taget damemode med storm, og de ser ud til at fortsætte endnu. 

Sandaler af skind er et kæmpe hit
Så smart den første solstråle rammer det ganske danske land, bliver samtlige sandaler i kongeriget fundet frem. Kvinderne elsker at bære sandaler om sommeren, og rigtig mange benytter sig især af mærkerne Angulus, Sofie Schnoor og Vagabond, når det kommer til sandalerne. Netop disse mærker har fået så stor opmærksomhed fordi de benytter sig af skind i deres materialer til skoene, og de altså dermed er yderst behagelige at træde sommeren tynd i. 

Sandaler i skind er toplækker kvalitet, og det er noget rigtig mange forbrugere søger, når de skal købe sandaler. 

Søg inspiration på nettet til din sommergarderobe 
Hvis du mangler inspiration til din sommergarderobe, er Det Gamle Mejeri bestemt et besøg værd. De holder sig opdaterede på trends, både de aller nyeste trends, men altså også de velbevarede vintage trends. Køb kjoler online hos Det Gamle Mejeri, og tag et kig på de sandaler de har - mon ikke du finder noget til sommeren, der falder i din smag.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.078