23948sdkhjf

Guide: Sådan får du flere farver ind i din efterårsgarderobe

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Efteråret har et ry for, at garderoben tilgodeser alle de mørkere farver.

Her kan du klæde dig i farver, der sørger for, at du går i ét med vejret udenfor, og dermed kan gemme dig i en kæmpe grå striktrøje, når du skal begive dig ud i kulden. Det strider dog imod den mode, vi har set i sommeren, hvor alle regnbuens farver viser sig i alt fra kjoler, strømper og hårelastikker. 

Denne artikel giver dig et indblik i, hvordan du kan bringe farverne ind i din efterårsgarderobe, så du ikke nødvendigvis behøver at ligne 10 omvandrende minus grader.

Start et sted
Hvis du synes, at det virker underligt, at bære farver i en tid, der er så farveløs, så bør du starte et sted og arbejde dig fremad derfra. Du kan starte med at bære sorte bukser, og så bringe farverne ind i overdelen af dit outfit, så du eksempelvis bærer en pink striktrøje med sorte bukser. På den måde varmer du stille og roligt op til, at kunne kaste om dig med farver. 

Et andet eksempel kunne være, at bære en lang, farverig kjole, og bære en grå eller sort striktrøje over den. 

Gå all-in
Er du derimod en modig type, og blæser på hvad andre synes om dit tøj? Så gå bare all-in! Røde støvler med blå bukser, toppet med en lilla t-shirt - såfremt vejret tillader t-shirts, naturligvis - så er du godt kørende! Intet er for meget, og alt er tilladt, når bare du selv føler dig tilfreds i det, du har på. 

Det kan være svært at tage springet, men farver er virkelig på mode, og du har rigtig gode chancer for, at få en masse komplimenter, hvis du bærer ovenstående kombination af tøj, så slå dig bare løs. 

Mangler du inspiration?
Hvordan kickstarter man lige sin farverige garderobe? Hvor shopper man henne? Gør dig selv den tjeneste at starte på nettet, så du kan få et overblik over, hvilke brands du skal lede efter. Coster Copenhagen tøj er et helt fantastisk sted at starte, da de har lækre farver til gode penge.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.078