23948sdkhjf

Sjölin leder efter dedikerede franchisetagere

| Medlemsnyhed | Indrykket af FranchiseHub ApS

Vil du være del af en succes? Sjölin leder efter dedikerede franchisetagere til Aalborg og Herning. Vi søger en der vil være selvstændige og har lyst og mod til at sælge Nordens bedste skræddersyede jakkesæt og skjorter til den moderne mand.

Er du vild med salg og mode til mænd?

 Sjölin er ​​Danmarks største og mest kendte leverandører af skræddersyede jakkesæt og skjorter, og blev grundlagt i 2013. Vi tilbyder skræddersyede jakkesæt, så alle har mulighed for at føle, hvordan det er at bære tøj, der passer perfekt - uden at det koster en formue. Vi modtager vores kunder ansigt til ansigt i vores showrooms og guider dem til den perfekte dragt.

Vi foretager opmåling på en god gammeldags måde, og produkterne skræddersys i Polen på en af ​​Europas bedste og mest berømte fabrikker.

Har du også modet til at etablere dig som selvstændig? Sjölin leder efter dedikerede franchisetagere i Aalborg og Herning, der har lyst og mod til at sælge Nordens bedste skræddersyede jakkesæt og skjorter til den moderne mand.

Går du med en iværksætter i maven, og du er lidenskabelig for herremode? Så er dette din mulighed for at udleve drømmen!

Hvad kan du forvente som franchisetager? Sjölin er et kvalitetskoncept og 5.000 skræddersyede produkter leveres årligt til vores tilfredse og loyale kunder. De gode produkter og de rimelige priser sikrer, at vores kunder altid vender tilbage til os.

Som franchisetager får du grundig træning i opmåling og bestilling fra vores dygtige team, og vi hjælper dig med at finde og designe det perfekte showroom i dit markedsområde, så du får det bedst mulige udgangspunkt for din virksomhed.

Investering. Der er meget begrænsede opstartsomkostninger ved etablering som franchisetager hos Sjölin da vores showrooms ikke behøver at være placeret i et område med høje lejeomkostninger. Der er heller ikke behov for et stort lager, da alt er lavet på bestilling. Du vil derfor finde ud af, at det at være franchisetager Sjölin baseres på meget fornuftige vilkår og giver mulighed for en god indtjening. 

Hvem leder vi efter? Den ideelle franchisetager har en drøm om, at være sin egen chef, samtidig med at han er en del af et team, der sammen bygger på et eksisterende stærkt brand. Det er en fordel, hvis du har store vækstdrømme og kan se dig selv måske have flere showrooms i det lange løb. Derudover er du selvfølgelig punktlig, samvittighedsfuld, salgsorienteret, har stor arbejdskapacitet og altid har et mål om at levere den absolut bedste kundeservice til vores mange gode kunder. Det er en klar fordel, hvis du har erfaring med herremode, men dette er ikke et krav, da du vil få grundig træning i i produkter såvel som opmåling.

Det er en fordel, hvis du har et godt og bredt netværk i dit lokalområde, da det gør salgsarbejdet lettere, hvis du har gode lokale kontakter i erhvervslivet, som du kan trække på. Du trives i en lederrolle med frihed under ansvar og er i stand til at styrke og engagere dit team af fremtidige medarbejdere til at levere deres bedste hver dag.

 Hvad får du som franchisetager

·       Et vellykket, unikt og ikke mindst gennemprøvet koncept med minimal risiko

·       Rettigheder til et aftalt område

·       Meget attraktive indkomstmuligheder allerede fra år 1

·       Forhandlet gode priser fra alle Sjölins leverandører

·       Uddannelse og uddannelse relateret til virksomheden og de produkter, der sikrer dig det absolut bedste udgangspunkt

·       Afprøvede systemer og gratis rådgivning - ALTID

·       Lever et perfekt produkt hver gang du kan være glad og stolt af at sælg

·       Grundigt forberedt manuel pakke.

·       Tæt sparring og hjælp fra eksperthold på fysiske besøg, men også i hverdagen via telefon og digitale medier.

·       Øget brandbevidsthed gennem centraliserede initiativer, så du kan fokusere på det, du gør bedst: Sælg produktet.

Vil du vide mere?


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
FranchiseHub ApS

Lyshøjen 8, K5
8520 Lystrup
Danmark
FranchiseHub ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.079