23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Dette bæger giver masser af opmærksomhed

I franske supermarkeder finder man nu to nye dessertcremer i flot dekorerede bægre fra Superfos. Emballagedesign og størrelse betyder, at de klart adskiller sig fra konkurrenternes.

Hvem kan modstå en lækker dessert med smag af vanilje eller chokolade? Den franske dessertproducent Michel et Augustin har for nylig lanceret sin version af den slags lækkerier, fremstillet af lokalt produceret mælk og fløde, en smule salt og smagfuld vanilje eller kakao. Desserten sælges under mærket Coeur de Crème, og allerede nu ser den ud til at blive en succes.

Emballagen spiller en vigtig rolle
I Frankrig er Michel et Augustin efterhånden kendt for gourmet-produkter i høj kvalitet. Produktets kvalitet er vigtig, men emballagen har også stor betydning, siger Vincent Abbo, der er produktudviklingschef hos Michel et Augustin:

”Vi overvejede flere løsninger, men endte med at vælge SuperLock® bægeret til Coeur de Crème. Vi kan godt lide, at bægeret har et låg, der kan skrues af og på igen. Det udgør en klar forskel i forhold til den type emballage, man plejer at bruge til dessertcremer. SuperLock® bægeret er også nemt at få øje på i supermarkedets kølemontre, og så er kvaliteten i top med god stabilitet på hylden. Vores bæger er blandt andet dekoreret med en tegnet ske, hvor der er lidt dessertcreme på, og skeen fremstår meget flot og skarpt. Kort efter lancering fik vi positive kommentarer på vores sociale medier, hvor folk skriver, at de er vilde med cremen i det nye lækre bæger. Og vi er vilde med den opmærksomhed, som den nye emballage giver os.”  

En enestående størrelse
Tegningen af skeen sender et signal om, at desserten er god at dele med andre. Der er 400g i bægeret, og alene bægerets størrelse betyder, at Coeur de Crème skiller sig ud. Enten deler man, eller tager lidt selv og gemmer resten til en anden dag. Her er det praktiske skruelåg helt perfekt, fordi det sørger for at beskytte cremen under opbevaring på køl.

SuperLock® bægeret er i øvrigt en prisbelønnet emballageløsning udviklet af Superfos, en virksomhed i Berry Global. SuperLock® er fremstillet af 100% polypropylen, som er et genanvendeligt materiale.

Lyserød på toppen
Michel et Augustin har valgt en særlig lyserød farve til låget og til den øverste to tredjedel af emballagen. Den nederste del er enten hvid eller brun for enten vanilje- eller chokoladesmag. Den lyserøde farve gør emballagen ekstremt iøjefaldende.

“Når du åbner bægeret, ser du cremens naturlige farve i en smuk kombination med bægerets lyserøde farve. Vi er meget tilfredse med den hjælp vi fik fra Superfos for at opnå lige præcis denne lyserøde nuance, og i det hele taget er vi glade for vores samarbejde. Vi sætter stor pris på, at vores kontaktpersoner hos Superfos er gode til at lytte til os. De forstår vores behov og kommer med konkrete og overbevisende emballageløsninger,” tilføjer Vincent Abbo.

Lanceringen af dessertcremen er gået rigtig godt, og Vincent Abbo ser optimistisk frem til de kommende salgstal. Helt forståeligt er Coeur de Crème en serie, der ligger hans hjerte meget nær.

Berry Superfos
Spotorno Allé 8
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43239511
P nummer: 1003207217

Kontaktperson

UVN
Ulla Vennervald Nielsen
EA & HR Operational Excellence Manager
+45 59111151 ullavennervald@berryglobal.com

Send til en kollega

0.049