23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Online spørgetime og undervisning i en nedlukningstid

De første dage med nedlukninger er gået. Der er stor forskel på, hvordan situationen påvirker os rundt omkring. Fælles for os alle er, at ingen er uberørt. Vi forsøger at holde fanen højt, selvom det berør os, at flere af vores kunder bliver ramt.

For os hos Kraftvaerk FoodTech er også vores arbejdssituation ændret. Selvom vi har allerede i lang tid arbejdet hver for sig, så er mulighederne for fysiske besøg skærpet og udsat til vi endnu engang alle kan være sikre. Hvad der dog stadig er gældende er, at vi er fuldt ud operationelle. Support er som altid åben, og vi kan afholde møder, præsentationer og undervisning – bare virtuelt. Vi tilbyder, hvad enten du er Dankost Pro bruger eller ej, både præsentationer og spørgetimer m.m., online – ganske uforpligtende. Det kan fx være:

  • En individuel spørgetime
  • Præsentation af nye funktioner
  • Præsentation af vores nye løsninger
  • Få tips & tricks til jeres nuværende system

Derudover tilbyder vi undervisning og sparring afholdt online, hvis I går med tanker om at opdatere brugen af Dankost Pro.

Mulighederne er mange. Men det er især nu muligheden er for at optimere på systemerne, så I kan stå styrket på Dankost Pro fronten, til vi rammer den anden side.

Uanset jeres situation og behov, så sidder vi klar til at yde konsulentbistand og give råd både på telefonen og via Teams – så kan vi også kigge hinanden i øjnene, bare på behørig afstand. 

Først og fremmest, så pas på jer selv!

Matilda FoodTech Danmark
Prags Boulevard 80, 4. sal
2300 København S
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK29187657
P nummer: 1011856965

Kontaktperson

Tanya Østergaard Larsen
Marketing Manager
+45 31217443 tanya.larsen@matildafoodtech.com

Send til en kollega

0.062