23948sdkhjf

Når tagdækning skal være bæredygtig

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Der er store forventninger til, at dansk erhvervsliv selv tager handsken op, når det gælder bæredygtighed.

Det gælder i øvrigt hele byggebranchen. Phønix Tag Materialer arbejder aktivt med grøn omstilling og bæredygtighed. 

Phønix Tag Materialer står for produktudvikling, produktionsprocesser, håndtering og distribution af tagmaterialer, der lever op til kravene om en renere og mere miljøvenlig tilgang til tagdækning. Det handler om at komme ind til kernen i udviklingen af produktionsprocesser og som resultat, tagpapmaterialer, der hviler på et grundlag af bæredygtighed. 

Ud med NOx’en
Begrebet Noxout
er blot ét af de tiltag, som Phønix Tag Materialer har udviklet. Det er et specialdesignet tagpapprodukt med en skifer på overfladen, der er belagt med titanoxid. Denne belægning reducerer mængden af kvælstofoxider også kaldet NOx-partikler i luften. Disse partikler er skadelige for vores helbred. Desuden er Phønix Tag Materialers produkter optaget på listen over produkter, der må anvendes i det nordiske miljømærke Svanemærket. 

Et udfordrende klima
Et tagpaptag er i princippet vedligeholdelsesfrit, men det nordiske klima med meget blæst og store mængder nedbør medfører, at der efterlades blade og andet nedfald på tagene, og sørger man for at efterse tagfladerne en gang imellem, og afløbene fra taget er friholdt, så vand og blade ikke ophobes, har man et tag der holder længere end de fleste tagtyper. 

Lang levetid
Det er en myte, at tagpap ikke holder særligt mange år. Hvis et tagpaptag er lavet efter forskrifterne og håndværksmæssigt korrekt udført, så holder et tagpaptag i rigtig mange år. Phønix Tag Materialer’s to-lags SBS-løsning er blevet en slags uofficiel standard for tagpapdækninger i Danmark. Løsningen tager højde for klimaet på disse breddegrader. Samtidig kan den anvendes uanset hvilken form for tag, der laves, med høj rejsning, listetækning eller et fladt tag, som ofte er den anvendte, for eksempel på store industribygninger.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.062