23948sdkhjf

Zenzation elegant spritdispenser til Corona testcenter

| Medlemsnyhed | Indrykket af CTcoin Danmark A/S

Dagligt testes der mere end 3000 personer på Testcenter Odense

Corona testcenteret på Billedskærevej i Odense har nu fået opsat Zenzation håndsprit dispenser. Skabt med fokus på hygiejne, høj kapacitet og nem vedligeholdelse, skal den være med til at gøre den travle hverdag for personalet lettere, og kønnere at se på med sit elegante danske design.

Hverdagen på testcenteret er travl og op imod 2500-3000 personer, kommer dagligt igennem og bliver testet. Her vil Zenzation med hele 5 liters kapacitet være til stor gavn og vil mindske tiddspild på at genopfylde spritbeholdere. Designet er samtidigt gennemtænkt til mindste detajle, dens flotte former tilpasser sig omgivelserne og gør den nem at rengøre efter dagligt brug. Dispensere er berøringsfri og kører helt automatisk, hvilket sikrer god hygiejne. 

Er du interesseret i at høre mere om Zenzation?
Kontakt CTcoin for en demonstration eller en snak om køb, leje eller leasing af Zenzation®. CTcoin har gennem mange år leveret kontantløsninger og kønummersystemer til den danske detailbranche og banksektoren, og er kendte for vores pålidelige, holdbare og nøjagtige løsninger. Ring i dag på telefon 63 12 75 40.

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
CTcoin Danmark A/S

Holkebjergvej 138
5250 Odense SV
Danmark
CTcoin  Danmark A/S

Kataloger m.v.

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.065