23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nye Brand- og Sikringsregler fra EU

Kronborg Sikring skræddersyr løsningerne, så de lever op til de høje brand- og mekanisk sikringskrav samt bygherres og arkitekts ønske om æstetik og integrerbart design.

EU har indført nye regler og standarder, som alle i tyveri- og brandsikringsbranchen bliver nødt til at følge.
Opfordringen er udgivet i Licitationens særudgave af Brand og Sikring d.26/01/2021.


Du kan læse artiklen om Kronborg Sikrings svar til udfordringen her:


'Ældre byggeprogrammer overser lovkrav'
Branddøre, brandgardiner og brandjalousier skal bære CE-mærkningen til brand EN16034. Sådan har det været siden 2019. Mærkningen har indflydelse på, om bygherre får lov at tage bygningen i brug. Hos Kronborg Sikring leverer de løsningerne, der er brugervenlige, lever op til de strenge lovkrav og opfylder arkitekternes vision.
Kravene til brandsikkerhed i byggeriet bliver hele tiden skærpet, og det nye krav om CE-mærkningen til brand EN16034 har stor betydning for, om bygherre får grønt lys til at tage bygningen i brug. Kronborg Sikring er en af de producenter og leverandører, der står for gennemtestede løsninger, der lever op til EN16034, som trådte i kraft november 2019. Kronborg Sikring arbejder tæt sammen med DBI.


”Den certificerede brandrådgiver har nogle ønsker til brandsikring, som skal forenes med arkitekts og bygherres krav til æstetik. Det giver udfordringer, fordi vi som producenter og leverandører har en forpligtelse til at leve op til begge dele,” siger Thomas Holst Hansen, salgsleder hos Kronborg Sikring, der siden lovgivningen trådte i kraft i november 2019, har sikret, deres produkter lever op til CE-mærkningen.


Udfordringen er, at mange byggeprogrammer er lavet for år tilbage, så flere arkitekter og rådgivere er ikke opmærksomme på at CE-mærkningen EN16034 er et lovkrav.


Hos Kronborg Sikring bliver alle opgaver behandlet individuelt, så brandsikringen tænkes ind i det aktuelle byggeri, og løsningen proportioneres korrekt. Det sikrer tilmed en æstetisk og integrerbar brandsikring, der lever op til kravene, samtidig med den er brugervenlig.


”Sikkerheden skal være i top, men æstetikken skal absolut også tænkes ind. Man placerer jo ikke en gris på en sofa,” siger Thomas Holst Hansen.


Opgaverne strækker sig fra brandsikring i rå industrihaller, til åbninger i køkkener på skoler, til receptioner i kontorer samt atriummer i prestigebyggerier som kontordomiciller.


Hos Kronborg Sikring kan de mærke, hvordan rådgivning omkring produkterne fylder mere og mere. Virksomheden vil gerne være med i beslutningsprocesserne tidligt i byggeriet, så de rigtige løsninger kan tænkes ind og integreres.


Af Pia Bundgaard Hansen. Udgivet i Licitationen Brand & Sikring.


Læs mere om vores sikringsløsninger her.

Kronborg Sikring
Marøgelhøj 7
8520 Lystrup
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19510093
P nummer: 1001073491

Kontaktperson

Thomas Holst Hansen
Salg / Marketing
+45 87431211 thomas@kronborg-sikring.dk

Send til en kollega

0.047