23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Modig kriseledelse er kommet for at blive

En proaktiv forretningstilgang minimerer risikoen for ødelæggende tilfældigheder

Af Founder & Headhunter, Peter Bang Fasting Bauer

”Et skridt foran.” De tre ord har du med garanti hørt i din karriere, for når det kommer til at drive forretning, har det altid været fordelagtigt at være mindst et skridt foran. Det gælder for eksempel i forhold til markeder, hvor det kan være svært at skelne nye trends fra hinanden. Hvilke dukker op for blot at fordufte igen, og hvilke ændrer kundernes forbrugsmønstre og stiller nye krav til din forretningsmodel og den forretningsidé, som pumper energien rundt i din organisation?

Når verden med ét forandrer sig, tvinger det virksomhedsejere og ledere til at gentænke, om organisationen fortsat kan det, den kan, og om værdien fortsat er den samme.
Er det ikke tilfældet, skal forretningsplanen hurtigt revurderes, hvis virksomheden stadig skal have sin berettigelse på jagtmarker, hvor kun de stærkeste overlever.

Virksomheder bør i vores øjne altid have en syretestet forretningsmodel. Samtlige processer skal være tydeligt defineret, så skulle en anden virksomhed ønske at opkøbe jer, vil den afsluttende due diligence kunne gennemføres på få arbejdsdage.

Klik her og læs artiklen gratis i sin fulde længde.

HumanTrust A/S
Gammel Viborgvej 9A / Vejlevej 27, 1. sal
8381 Tilst, Aarhus
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35044922
P nummer: 1018283073

Kontaktperson

Send til en kollega

0.063