23948sdkhjf

Receptioner og skranker

| Medlemsnyhed | Indrykket af Inventarland A/S

Vi har et stort udvalg af receptionsdiske og skranker

Vil du også gerne byde din gæster og besøgende velkommen, guide dem til hvor de kan henvende sig når de kommer, og give dem et godt indtryk af jeres virksomhed?

Vi har samlet et overblik over de mange muligheder indenfor receptionsdiske og skranker, og du kan finde en masse inspiration til din receptionsindretning her.

Du kan også se en af vores cases hvor vi blandt andet har leveret den populære receptionsdisk fra Fumac og resten af den flotte indretning. Se case hos Det kinesiske Kulturcenter HER

Hvis du gerne vil se vores kategori med receptionsdiske i vores webshop, så finder du det her. Men vores sortiment er meget større og det er altid den bedste ide at tage vores indretningskonsulenter med på råd når du skal have en receptionsdisk. Det er helt gratis og uforpligtende, men en ekstra service, så vi ved at du får det du skal bruge.

Vi hjælper med den rette receptionsdisk til jer!

Kontakt os til en helt uforpligtende snak, på 70 10 10 13 eller indretning@inventarland.dk 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Inventarland A/S

Trafikcenter Allé 12
4200 Slagelse
Danmark
Inventarland A/S

Billeder & videoer

receptionsdiske reception skranke indretningfirkantet receptionsdisk reception buet receptionsdisk skranke reception indretninglille receptionsdisk buet skranke

Send til en kollega

0.078