23948sdkhjf

Fjern 99,51% Corona og bakterier med de rette klude

| Medlemsnyhed | Indrykket af Vileda Professional

Det giver god mening at tjekke om den klud I bruger, løser jeres rengøringsbehov, for langt fra alle klude kommer godt nok ned i overfladen uanset hvilket desinfektionsmiddel I bruger.

Vi har, som en af de eneste producenter i landet testet vores bedste klude og resultaterne taler for sig selv:   kludene som vi har testet fjerner 99,51% corona* fra overflader og 99,86% bakterier. Enestående resultater som vi naturligvis er stolte af!

Tjek jeres klude 
Hvis I gerne vil fjerne bakterier og vira fra en overflade, skal der altså mere til end desinfektionsmiddel til for at I får det resultatet I søger. Hemmeligheden  er en klud med en høj spaltning af polyesterfiberen til, for at kluden får ordentligt fat i overfladen. I kan tjekke jeres egne klude: er de lavet i papir eller er kludene vævet som de klassiske mikrofiberklude, vil de ikke have den ønsket effekt når det kommer til virafjernelse. Vil I mere om hvordan I vælger den rette klud til opgaven, kan I med fordel se vores video på youtube  hvor vi viser de forskellige typer klude og hvor de egner sig bedst.

Vi har flere klude som kan gøre netop dette
Se videoen med vores konsulent Laurits som fortæller om de to klude og hvordan I bruger dem.

MicronQuick er en effektiv og slidstærk klud, der klarer de fleste udfordringer. Den kan enten anvendes forpræpareret direkte fra vaskemaskine eller præpareres på stedet og anvendes tør, fugtig eller våd.
Den egner sig til alle overflader og områder – fra hospitaler, ældrepleje og børneinstitutioner til køkkener og kontorer.  

MicronQuick er den første af næste generations mikrofiberklude. Med en ny og unik teknik deles mikrofiberen i hele 32 dele, der giver markedets hidtil tyndeste mikrofiber. Den tynde klud føles nærmest som vaskeskind og er uovertruffen som klud til rengøring af blanke overflader såsom spejle, glas, rustfrit stål m.m. Blot en enkelt aftørring og fedtfingre, stænk og pletter forsvinder, uden at efterlade striber.

MicronSolo er en effektiv engangsklud med overlegen mikrofiber rengøring og absorption.
Når tophygiejne er afgørende, er der intet der slår mikrofiber. MicronSolo er den perfekte løsning, hvor der stilles høje hygiejnekrav og der kræves engangsmaterialer – f.eks. beboerstuer og fællesarealer hvor der er behov for hurtig op- eller aftørring. MicronSolo kan også bruges til generel rengøring på pladser uden mulighed for vask af tekstiler.

MicronSolo fås i både løse ark eller på ruller som kan monteres i holder på væggen så blade nemt kan afrives, eller monteres på rengøringsvognen. MicronSolo indeholder en unik kombination af supertynde mikrofibre sammen med absorberende viskosefibre. Takket være den nye Micron-teknologi kan mikrofiberen opdeles i 32 dele, hvilket er mindst dobbelt så meget som andre traditionelle mikrofiberkluder. Dette resulterer i at MicronSolo opnår dybere og mere effektive rengøringsresultater.

Se flere gode råd på kandusepointen.dk eller vores fulde sortiment på vileda-professional.dk

I Vileda Professional har vi gennem årtier arbejdet med professionel erhvervsrengøring, og har i dag et varekatalog med over 400 kvalitetsrekvisitter med alt fra rengøringsvogne, til mopper, klude og spande. Alt sammen udviklet med fokus på størst mulige miljøhensyn og længst mulige holdbarhed, så vi skåner naturen for unødigt ressourceforbrug. 

Book en fremvisning, en opmåling eller rådgivning af Vileda Professional på tlf. 7021 0052,
eller kontakt din lokale konsulent.

Fyn og Jylland, Laurits Skjødt Vinkle: 4086 5086
Sjælland og øer, Kenneth Askov Jeppesen: 2046 8243

 

 

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Vileda Professional

Korskildelund 6
2670 Greve
Danmark
Vileda Professional

Billeder & videoer

MIcronQuick - svanemærket, effektiv mod bakterier og coronaPerfekt til blanke og glatte overflader - ingen striber eller vandmærkerMicronSolo - engangskluden som fjerner bakterier og vira med et snuptagMicronSolo - fås i både ark og rulle til dispenserMicronQuick - 4 farver og holder til over 400 vaske.

Send til en kollega

0.062