23948sdkhjf

Hvilket glas skal jeg vælge til hoveddøren?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Det første man møder, når man ankommer til et hus, er døren. Hoveddøren er altså husets ansigt – den gør indtryk på dig og dine besøgende - og en hoveddør med og uden glas er med til at skabe husets æstetiske udtryk.

Døren indgår i husets æstetiske helhed. Derfor bør det ikke være en hurtig beslutning, når der skal vælges en dør – især når du kommer til at kigge på den i mange år fremover. Men udover udseende spiller døren selvfølgelig en central, praktisk rolle. En hoveddør med og uden glas afskærmer fra omverdenen og holder varmen inde og kulden ude.

Med hus i norden, hvor kølige Danmark er placeret, er det især vigtigt, at dørens isolerende funktion er i orden. Det påvirker nemlig temperaturen i hjemmet og ikke mindst varmeregningen. Så vi vil råde dig til at sørge for, at du vælger den rigtige dør, som både falder i god smag, men som også holder varmeregningen nede. Så fryser du hverken derhjemme eller ved tanken om en dyr regning.

En dør til enhver smag – og formål
Hoveddøre med eller uden glas i forskellige priser fås i et hav af designs og dørtyper. Hos Sparvinduer kan de også tilpasses til både dit og husets behov, så du undgår, at den skal skiftes i mange år frem. Selv de mest kræsne kan Sparvinduer hjælpe med at finde den rigtige løsning til. Skal det være en halvdør? En dør med flere lag glas? Kombinerede typer af materialer? Intet problem. Du kan finde en hoveddør med og uden glas - Som udgangspunkt kan du kigge på 5 forskellige typer af døre, som Sparvinduer tilbyder.

1. Halvdøre
Selvom halvdøre oftest ses i stald-regi, kan denne type sagtens overføres til f.eks. ydredøren til dit sommerhus eller bryggersdør. Den giver et hyggeligt, hjemligt udtryk, som man ikke ser så ofte. Det kendetegnende ved denne model er naturligvis det praktiske ved at kunne åbne halvdelen af døren. Det giver fleksibilitet, når man ønsker god luftgennemstrømning uden, at hele døren står åben.

2. Facadedør
Med facadedøren kan du rigtig komme til at lege med forskellige udtryk, materialer og udseende. Det er kun fantasien der sætter grænser. Facadedøren svarer typisk til hoveddøren, der leder ind til entréen og den kan designes efter dit hjertes begær og med de omgivende elementer taget i betragtning. Skulle det være en dobbeltdør? Eller mangler din entré noget lys? Så kan man bl.a. vælge sidepartier, som skaber bedre lysforhold indendørs.

3. Pladedør
Med den rigtige dør kan man spare en masse på varmeregningen. Det er især vigtigt med en isolerende dør i et koldt klima som Danmarks. Her er pladedøren med sin ekstra-isolerende funktion en oplagt løsning. Derudover kan du naturligvis tilpasse udseendet på den med udfyldning eller udskæringer så den falder ind i husets udtryk.

4. Terrassedør
Terrassedøren er en model, som er lettere i udseende og ses derfor typisk som en stuedør. Den giver en masse lys med sine glaspartier, men her er det stadig vigtigt at vælge den rigtige løsning, så varmeregningen ikke eksploderer. Hos Sparvinduer kan du vælge det rigtige glas til dette problem, eller ligefrem flerlagsglas så du får den bedst mulige isolering.

5. Hæveskydedør
Det karakteristiske ved en hæveskydedør er at den ikke åbner ind- eller udad som en typisk dør. Den ses mere som et forhøjet vindue der fås med glas. Ligesom med terrassedøren er det centralt at vælge et glas der isolerer bedst muligt. Den tilføjer til gengæld et let og luftigt look til huset.

Hoveddør med og uden glas, med træ eller andet materiale og med sidepartier. Du kan med garanti vælge den rigtige hoveddør til dit hus hos Sparvinduer.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.078