23948sdkhjf

Sådan skaber du en hyggelig og varm atmosfære i hjemmet

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Efteråret har for alvor meldt sin ankomst, og inden længe banker vinteren på døren. Findes der noget bedre end at træde ind i et dejlig varmt hjem efter en dag ude i kulden?

Tanken om at samles om pejsen og blive omfavnet af varmen fra de knitrende flammer, må være den ideelle vej til en hyggelig stemning. 

Søger du hjælp eller inspiration til, hvordan du kan opvarme hjemmet og samtidig skabe en hyggelig stemning, kan du med fordel læse med i denne artikel.

Tag hyggen med indenfor 
Kalenderen siger snart december, hvilket indbyder til timevis af hygge med familien og dem du har kær. Der findes et væld af aktiviteter, som du og familien kan give jer i kast med i den kommende juletid. Bliver det for koldt udenfor på kælkebakken eller på julemarkedet, er det at fortsætte hyggen indenfor. Hvorfor ikke samle familien om en varm pejs, mens I nyder julegodter til synet og varmen fra glitrende og livlige flammer. 

Stabil varmekilde 
Måske er du en af dem, som tænker at en brændeovn ikke opløfter indretningen i hjemmet. Det er også helt forståeligt. Tidligere var brændeovne et stort skrummel, som nødvendigvis ikke tilføjede et æstetisk udtryk, men blot fungerede som varmekilde. Sådan fungere det ikke i dag. Ved hjælp af elektrisk varme findes brændeovne i dag i flotte og minimalistiske designs, som passer perfekt ind i det moderne hjem. Vælg eksempelvis en el pejs, hvis du ønsker en stabil varmekilde, som kan anvendes dekorativt i hjemmet. 

Fordelene ved en elektrisk pejs 
Der er mange gode grunde til at vælge en el-pejs fremfor en traditionel brændeovn. Først og fremmest fungerer en elektrisk pejs som en flot installation, som spreder både hygge og en dejlig fornemmelse af levende flammer. Flammerne er skabt optisk og kræver derfor ikke, at du har en skorsten. I stedet kommer varmen fra pejsen via den indbyggede varmeblæser. Derudover er der med en el-pejs en række drifts fordele. Eksempelvis slipper du for: 

  • Påfyldning af brænde og rengøring derefter 
  • Udgifter til skorstensfejer eller eftersyn
  • Afhentning af gasflasker, og slipper dermed også for at have grimme og uhandy gasflasker stående 

Desuden bidrager en el-pejs til en mindre varmeregning. Takket være den energieffektive LED-teknologi er energiforbruget meget lavt, og i flammetilstand uden opvarmning er elektricitetsforbruget kun omkring 20 watt. Særligt i bygninger, som er udstyret med gulvvarme og derfor ikke tillader en spontan temperaturstigning, er de elektriske pejse et ideelt supplement. Vil du vide mere om, hvordan du kan spare penge og samtidig opvarme hjemmet på hyggeligste vis, kan du her læse mere om el-pejse.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.063