23948sdkhjf

Sådan bekæmper du et stoppet toilet

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Kan du ikke få hul igennem til dit toilet, kan du prøve kræfter med forskellige husholdningstips, der måske kan få skyld i kummen igen.

Toilettet i en bolig har en vigtig rolle, derfor kan det hurtigt mærkes på et hjem, hvis toilettets funktion ikke virker. Ofte kan vi klare ærterne selv, men noglegange bliver du nødt til at smide gør-det-selv heltekappen og overlade opgaven til fagfolk.

Uden svupper
Har du ikke haft fornøjelsen af et stoppet toilet i hjemmet før, ved du nok ikke, hvor vigtig en svupper er i disse situationer. Dog kan du også få skub i kummen igen uden svupperen.

Start med at lægge håndklæder rundt om toilettet, for denne teknik kan svine ligeså meget som en maveplasker i svømmepølen. Først og fremmest skal du hælde en god slat opvaskemiddel i toilettet, hvorefter du skal fylde kummen en en spandfuld varmt vand. Dernæst lader du blandingen virke et sted mellem 15 min og en halv time.

Efter ventetiden skulle toilettet gerne være uden vand, hvilket er din mulighed for at danne fri passage i afløbet. Hæld gerne flere spandfulde gennem kummen, så du er sikker på, at der er hul igennem.

Med svupper
Har du derimod en svupper liggende derhjemme, er den dit ultimative redskab, du kan bekæmpe et stoppet toilet med. Påfør svupperen nederst i kummen, mens du presser den, så sugekoppen bliver tømt for luft. På den måde danner du vakuum, som kan bryde den prop, der sidder i afløbet og stopper toilettet.

Ofte kan svupperen let klare jobbet, derfor er det en vigtigt genstand i hjemmet. Har du ikke en allerede, bør du derfor købe en, så du altid er klar til at bekæmpe et stoppet toilet.

Opsøg fagfolk
Ofte kan man selv ordne et stoppet toilet, men noglegange kan det være et resultat af en stoppet kloak, der er så genstridig, at du skal have fat i eksperter på området.

Er det tilfældet, bør du tage kontakt til en autoriseret kloakmester. Et stoppet toilet eller en stoppet kloak kan reddes med en slamsugning, så rørene bliver spulet igennem, hvorefter der igen er fri passage.

Du har flere muligheder, når du står foran et stoppet toilet. Af denne grund kan du prøve kræfter med begge løsninger - med eller uden svupper - i håbet om, du får hul igennem igen. Lykkedes det ikke, bør du opsøge fagfolk, som er udstyret med det rette udstyr, der let kan skylle dine problemer væk.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.062