23948sdkhjf

Antallet af plantevægge vokser på danske arbejdspladser

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Det kan være svært at finde sig til rette på en arbejdsplads med et fugtigt og koldt indeklima, hvor støjen, larmen og trængslen ikke er til at se sig ud over.

Til at løse denne problemstilling behøver du dog hverken at bygge til, skifte vinduer eller tysse på dine kollegaer eller ansatte. Plantevægge har potentiale til at løse alle disse problemstillinger og flere til.

En plantevæg indendørs sikrer et godt arbejdsmiljø
Plantevægge har ikke alene potentiale til at fremme virksomhedens eller organisationens grønne profil gennem miljømæssige og æstetiske kvaliteter. Plantevægge er desuden en kløgtig måde at rumopdele et større lokale, hvor støj og larm kan hæmme produktiviteten og koncentrationen, mens kuldebroer og fugt vil have svært ved at passere de grønne plantevægge.

Ved at få en plantevæg indendørs forbedrer du indeklimaet i en sådan grad, at det kan mærkes på både medarbejdere og kunder, og det bliver derfor mere og mere almindeligt at indrette sig med en plantevæg indendørs på de danske arbejdspladser. Ikke desto mindre er det en omfattende opgave at sammensætte plantevægge, hvorfor det er opgave for specialister.

Gennem jord og vand
Kontorbeplantningen er erhvervslivets grønne fagmand og eksperter i at plante plantevægge på arbejdspladser. Kontorbeplantningen arbejder ud fra den vision, at flere skal nytænke den måde, hvorpå naturen og virksomheder arbejder sammen - til gavn for både natur- og arbejdsliv. Kontorbeplantningen er derfor en landsdækkende virksomheder, der kører ud til nær og fjern fra sine kontorer i Frederikshavn, Aalborg og Valby. 

Kontorbeplantningen siges at gå gennem jord og vand for sine kunder, da det samtidig er muligt at få virksomhedens eksperter ud til regelmæssige tjek og vedligeholdelse af plantevægge, så det ikke bliver en byrde for kunden. Gennem Kontorbeplantningens faglighed kan de hurtigt og nemt vurdere, hvornår plantevægge trænger til at skulle vandes og gives gødning samt planter udskiftes, så en plantevæg altid fremstår præsentabel, frisk og fornyet. I stedet for at passe plantevægge kan du blot nyde synet og de mange fordele ved at have en plantevæg indendørs.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.063