23948sdkhjf

Integration løfter din workforce management-løsning

| Medlemsnyhed | Indrykket af TimePlan Software A/S

Korrekt integration mellem dine it-systemer kan effektivisere din hverdag og spare dig både tid og penge. Softwarearkitekt Finn Harsfort fra TimePlan Software forklarer her hvordan.

”Der er ikke ret mange IT-systemer, der kan stå alene. De har behov for at snakke sammen med andre systemer,” siger Finn Harsfort.

Han sidder til dagligt med projekter, som forbedrer TimePlan i forhold til integration til andre systemer. Dette er for at sikre den bedste løsning for vores kunder.

”TimePlan integrerer med mange forskellige systemer. Systemerne skal kunne udveksle de data, som kunderne bruger, for at kunderne opnår den mest optimale og komplette løsning.”

Finn Harsfort understreget, at integration kan ske både via web API og via import og eksport af datafil.


Udveksle data i realtid
Når TimePlan integrerer med andre systemer, betyder det, at data, der bliver indtastet i TimePlan, automatisk synkroniseres med de øvrige systemer – og vice versa.

”Ikke alle kunder bruger TimePlans HR-system. De bruger måske blot modulerne vagtplanlægning og tidsregistrering. Så for at få den mest optimale løsning, udveksles dataene imellem systemerne. Hvis du opretter en medarbejder i dit HR-system, bliver medarbejderen også automatisk oprettet i TimePlan. Det er både mindre tidskrævende, lettere og mindsker risikoen for fejl,” forklarer Finn Harsfort.

 

Fordele ved at systemerne integrerer med hinanden
Når dit workforce management system integrerer med fx lønsystemer, ERP, Digital Signatur eller lignende, opnår du især fem væsentlige fordele:

Nøjagtighed – undgå fejl
Du undgår copy-paste- og tastefejl. Det er altid opdaterede, korrekte tal, som fremgår på tværs af systemerne.

Overblik – alt samlet ét sted
Slut med at rode rundt i forskellige mapper og dokumenter. Du har altid et opdateret overblik. Alt er samlet online.

Effektivitet – spar tid og lønkroner
Du frigør tid for de administrative medarbejdere. De får mulighed for at bruge tiden mere effektivt på andre ting.

Optimering – udveksler data i realtid
Du optimerer arbejdsprocesserne på tværs af alle afdelinger i din virksomhed. Udover det administrative har medarbejderne altid selv adgang til vagtplan, feriesaldoopgørelser og lignende.

Sikkerhed – automatisk overførsel
Når dataene automatisk overføres, sikrer du at filerne ikke ses at nogle, som det ikke vedkommer. Det kan for eksempel være lønfiler eller kontrakter.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
TimePlan Software A/S

Vandmanden 10C
9200 Aalborg SV
Danmark
TimePlan Software A/S

Send til en kollega

0.078