23948sdkhjf

Gå foråret i møde med beachflag

| Medlemsnyhed | Indrykket af Signmanager ApS

Signmanager tilbyder beachflag i den bedste kvalitet til den bedste pris. Skab opmærksomhed ved sportsarrangementer eller uden for din virksomhed med farverige beachflag med dit logo.

Foråret er over os og derfor er der mange arrangementer, der trækker folk ud i den frie luft. Derfor er det tiden at dit reklamebudskab følger med kunderne ud i naturen.

Med beachflag kan du ramme målgruppen der hvor de er. Om det er til sportsbegivenheder som motionsløb, på markeder eller hvor dine kunder befinder sig i det åbne rum.

Beachflag fra Signmanager er god kvalitet produceret i EU. Ingen billige kinesiske flag. Se udvalget her. https://signmanager.dk/beachflag/

Priserne starter ved kr. 795,- incl. system og fod. Der er selvfølgelig rabat ved køb af flere stk. Bed om tilbud

Vi hjælper dig gerne med layoutet så kontakt os på telefon 7734 0150 eller send en mail til mail@signmanager.dk

Systemet kan bruges både inde og ude og samles på under 3 minutter. En hurtig, nem og billig løsning, hvis det skal flyttes rundt og tages op og ned ofte.

Beachflag er oprindeligt fremstillet til at skabe synlighed på stranden, men efterhånden ser man dem på messer, udstillinger, sportsarrangementer og foran butikker for at skabe ekstra opmærksomhed.

Har du brug for hjælp til designet hjælper vi dig gerne med det også.

 Alle priser er excl. fragt og moms.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Signmanager ApS

Hjortshøjvej 100
8250 Egå
Danmark
Signmanager ApS

Send til en kollega

0.078