23948sdkhjf

Tæt og stærkt samarbejde giver de bedste resultater - ALTID

| Medlemsnyhed | Indrykket af Abexa ApS

Et tæt samarbejde mellem 3 virksomheder, har givet en sikkerhedsløsning som aldrig er set før. Her har man skabt en løsning indenfor videoovervågning der 100 % passer til kundens behov.

Viste du at, romerlys på fodboldbanerne kan koste de enkelte klubber store summer penge i bøde? Hvis man ikke kan identificere vedkommende som antænder lyset, uddeler Fodboldens Disciplinærinstans bøder som klubberne selv skal stå til regnskab for.

Under pokalfinalen i år 2019, FC Midtjylland mod Brøndby, løb bøden op i intet mindre end 125.000, - og bøden måtte FC Midtjylland betale med stor ærgrelse. Det var 7. gang i sæsonen at fans valgte at, tænde et romerlys på stadion. Grundet for ringe videoovervågning kunne man ikke finde de skyldige og dermed placerer bøderne de rette steder. Den eneste måde at, klubberne selv kan slippe for at skulle betale bøden, kræver at man kan placere bevisbyrden på rette gerningsmand.

Hos FC Midtjylland har man et stærkt hold af vakse og trænede vagter, der i et tæt samarbejde, kæmper for at, kunne finde gerningsmændene. Vidneudsagn bakket op af kameraovervågning i god kvalitet, giver en retvisende dokumentation og er den bedste metode at kunne placere bevisbyrden.

 Videoovervågning i bedste kvalitet

FC Midtjylland havde allerede for flere år tilbage investeret i overvågning af stadion. Dog var udviklingen og tiden gået og det trængte til en udskiftning. Selve kvaliteten af overvågningen var ikke længere tilfredsstillende. Man valgte derfor at, skifte til et nyt og opdateret videoovervågningssystem med højtopløselige billeder.

360eyeworks ApS og Abexa ApS og Artico Security fik æren af at, leverer et nyt videoovervågningssystem i den bedste kvalitet. Med 360eyeworks brede erfaring indenfor alarmer, adgangskontrol og kameraovervågning og Abexas mange års erfaring indenfor sikkerhedsplanlægning og rådgivning af sikkerhedsløsninger, var der alle forudsætninger for at, kunne levere den bedste løsning på markedet.

I et tæt samarbejde mellem FC Midtjyllands sikkerhedschef, Arctico Security, 360eyeworks ApS og Abexa ApS, blev der implanteret hel ny intelligent sikkerhedsløsning med videoovervågning 360 grader rundt på hele stadion. Faste kameraer overvåger fans på udebaneafsnittet fra de ankommer udenfor stadion og inde på selve stadion. Bevægelige PTZ kameraer, der kan drejes i alle vinkler samt zoome ind på selv små detaljer, er sat op på strategiske steder. Alle kameraerne samles via en central server, til et live videofeed som ses af uddannet sikkerhedspersonale. Disse overvåger stadion før, under og efter kampen indtil denne er forladt af tilskuere. I tæt radiokontakt med vagterne kan man hurtigt komme uønsket adfærd til livs samt identificerer eventuelle gerningsmænd.

FC Midtjyllands sikkerhedsløsning indenfor videoovervågning, lever nu op til de strenge krav som DBU og UEFA stiller til sikkerheden på stadions. FC Midtjylland er nu sikret mod fremtidige bøder, da man fremadrettet kan placere vidnesbyrdet på rette gerningsmand.

Den bedste sikkerhedsløsning skabes igennem tæt samarbejde

Det tætte samarbejde mellem de 3 virksomheder, har givet en sikkerhedsløsning som aldrig er set før i branchen. Her har man skabt en løsning der 100 % passer til kundens behov – FC Midtjylland. Med Arctico Securitys viden omkring stadion og tilskuernes adfærd, 360eyeworks ApS viden omkring teknologien og Abexa ApS mange års erfaring og viden omkring sikkerhed mm., havde man de bedste forudsætninger for at skabe den bedste løsning.

Hos Abexa ApS glæder vi os meget over at have været en del af denne opgave og er fuldt ud tilfredse med resultatet. Vi er sikre på at, vores erfaring omkring denne opgave fremadrettet vil komme mange andre til gode. Både nuværende samt fremtidige kunder.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Abexa ApS

Tingvej 34
8543 Hornslet
Danmark
Abexa ApS

Send til en kollega

0.063