23948sdkhjf

Bliv klogere på Live Shopping med Jesper Boysen fra POWER

| Medlemsnyhed | Indrykket af Detailforum

Detailforum holder webinar d. 27. april kl. 9:00-10:15 med direktør Jesper Boysen fra elektronikkæden POWER og Christian Vester fra Easy Live Sales.

Live salg og live auktioner hitter, som aldrig før og er blevet en del af mange detailisters salgs- og markedskanal. Især efter corona-krisens start, hvor mange virksomheder har måttet omstille deres salg og øge deres online synlighed

Til webinaret får du indblik i Live Shopping, får input til hvordan man får succes med Live Shopping, som en salgs- og marketingskanal, hører om konkrete erfaringer og får inspiration.

  • Christian Vester vil fortælle om de forskellige måder detailister bruger Live-mediet og komme med eksempler fra konkrete virksomheder og fortælle om det opbrud, detailhandelen står overfor med liveshopping via Facebook og robotunderstøttet salg. Hvad er do and don'ts, når det kommer til Live Sales.

  • Jesper Boysen vil dele ud af Powers erfaringer med Live Shopping events, som kæden har haft stor succes med. Power har fundet inspiration fra livestream-begivenheder i Asien. Hør om deres fremtidige planer for Live Shopping platformen.

Ønsker du at deltage - se kan du tilmelde dig her

Webinaret er gratis for medlemmer og koster 500,- ex. moms for øvrige deltagere

OM DETAILFORUM
Detailforum er et netværk for alle med interesse for detailhandelen. Vore medlemmer er typisk ledere i detailhandelen og tilknyttede brancher. 

Netværkets formål er at inspirere medlemmerne, dele erfaringer, give mulighed for at udveksle synspunkter og give indblik i nye tiltag.

Læs mere om Detailforum her


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Detailforum

Rødovre Centrum 1 R, 2. 2.
2610 Rødovre
Danmark
Detailforum

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.062