23948sdkhjf

Hvilken fremtid har shoppingcentre generelt?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Detailforum

Detailforum har mødt Jesper Faurholdt, direktør for Danske Shoppingcentre.

Med flere end 78 millioner kunder og en samlet markedsandel på 24 % er Danske Shoppingcentre markedets største investor på centersiden. Danske Shoppingcentre har 18 shoppingcentre fordelt over hele landet og er ejet af ATP Ejendomme og Danica Pension. Vi har i 3 interviews spurgt Jesper Faurholdt ind til en række aktuelle emner for vores medlemmer. I dette første interview har vi drøftet følgende emner med Jesper:

1) Hvilken fremtid har shoppingcentre generelt?
2) Hvilke ændringer kommer vi til at se, og hvordan vil online forretningen påvirke de fysiske butikker og shoppingcentre?

Se hele interviewet her

Næste uge omhandler debatten på Detailforum LinkedIn profil, hvorvidt udlejere er fleksible nok i samarbejdet med den pressede detailhandel. Et emne der tidligere er bragt op af både Kuno Kildetoft CEO Ball Group og Poul Erik Jakobsen fra pej gruppen - scandinavian trend institute.

Det sidste interview kommer til at handle om, hvad Danske Shoppingcentre gør for at støtte de mindre (nystartede) detailhandlere  og derved sikre diversitet i butikmixet.

OM DETAILFORUM

Detailforum er et netværk for alle med interesse for detailhandelen. Vore medlemmer er typisk ledere i detailhandelen og tilknyttede brancher.

Netværkets formål er at inspirere medlemmerne, dele erfaringer, give mulighed for at udveksle synspunkter og give indblik i nye tiltag. Følg os på LinkedIn og hold dig opdateret!


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Detailforum

Rødovre Centrum 1 R, 2. 2.
2610 Rødovre
Danmark
Detailforum

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.062