23948sdkhjf

Planter til både hjemmet og haven: Besøg en planteskole

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Vi mennesker bruger størstedelen af vores tid indendørs, men sådan har det ikke altid været. Tager vi et kig tilbage i tiden, så befandt vi os kun udendørs engang.

Det ligger derfor i vores DNA, at naturen har en positiv og naturlig indvirkning på vores trivsel. Det er af den grund helt oplagt, at du optimerer din glæde i hverdagen med flere planter indendørs og i haven.

Ønsker du planter og blomster i høj kvalitet, kan du med fordel besøge en planteskole. Der findes planteskoler rundt i hele landet, hvor de ansatte er faglærte gartnere, der tager sig ekstra tid af planterne. Derudover får du god service og faglig rådgivning om netop de planter, du ønsker at tage med hjem til stuen eller plante i haven. 

I haven

På planteskolerne finder du et stort udvalg af til haven. Gå på opdagelse i mange forskellige typer af hækplanter, buske og træer. Derudover kan du få hjælp og vejledning forarbejdet, og endvidere finder du et bredt udvalg af muld, gødning og mindre redskaber hos os. Skulle du være ude i et større projekt, kan du også flere steder låne nogle af planteskolens maskiner med dig - helt gratis.

Til hjemmet

Udover et stort udvalg til haven, finder du på planteskolerne ligeså mange indendørs planter. Du vil opleve, at din velvære stiger med flere planter indendørs. Derudover kan du finde luftrensende planter, så de både er en investering for øjet og indeklimaet. 

Planteskole i Nordjylland 

Er du på udkig efter en planteskole eller havecenter i Nordjylland, så er Gug Planteskole et oplagt valg. Hos Gug Planteskole i Aalborg har de alt, hvad du skal bruge for at gøre hverdagen grønnere. Med titlen som Nordjyllands største planteskole kan du med sikkerhed finde alt, hvad hjertet begærer indenfor planter til inden- og udendørs brug. 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.065