23948sdkhjf

KUNDECASE: Flytning for SEIERFITNESS med flyttecontainere

| Medlemsnyhed | Indrykket af ALPHA Containers A/S

SeierFitness henvendte sig i april til ALPHA Containers vedr. en snarlig flytning. ALPHA Containers A/S leverede 2 stk. flyttecontainere til SeierFitness i Aarhus.

Opgaven lød på at levere 2 stk. flyttecontainere på en adresse i Aarhus. Når containerne var blevet fyldt med fitnessudstyr i løbet af et par dage, skulle containerne fragtes videre til en privat adresse, hvor de skal stå indtil de skal leveres på den endelige adresse på et senere tidspunkt.

Mads Seier, indehaver og direktør SeierFitness, udtaler følgende:

"Vi skulle relativt hurtigt finde en løsning på vores flytning. Vi kiggede på alt fra flyttefirmaer til depotrum, men det føltes ikke rigtigt. Så fandt vi flyttecontainer-konceptet på Google, og det var præcis den løsning der matchede vores behov. At vi kunne fylde containeren i vores eget tempo, og få den flyttet når vi var klar til det. Fra vi tog kontakt til ALPHA Containers til vi havde en aftale gik der vel max 30 minutter. Hele forløbet har været fantastisk. Og så var det et stort plus for os at vi kunne få flaskegrønne containere, da de bare passer bedre til den nuværende lokation. Jeg kan kun anbefale andre virksomheder og private at flytte på denne måde. Jeg vil også sige, at det var vigtigt for os at containerne blev leveret med forsikringsgodkendte containerlåse. Jeg vil give ALPHA 5 ud af 5 stjerner!"

Hvis du vil vide mere om SeierFitness, som er kendte af de fleste fitnessentusiaster i Aarhus, så besøg deres hjemmeside her: https://seierfitness.dk/

Læs meget mere om casen og hele flyttecontainer-konceptet, som er velegnet til både privat og erhverv.

Link til hele artiklen: https://www.alphacontainers.dk/kundecase-seierfitness-flytning/

Nem, fleksibel og sikker flytning.

Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os på telefon 70 210 124 eller via info@alphacontainers.dk

Medlemsnyhed

Indrykket af
ALPHA Containers A/S

Vandvejen 7
8000 Aarhus C
Danmark
ALPHA Containers A/S

Billeder & videoer

Flyttecontainer

Send til en kollega

0.047