23948sdkhjf

Fremtidens IKEA

| Medlemsnyhed | Indrykket af Detailforum

Til dette webinar kan du høre om IKEA Tyskland, håndteringen og nedlukningen under corona i Tyskland og IKEAs planer for fremtiden med CEO Dennis Balslev.

Dennis Balslev har en lang karriere hos IKEA, som startede på salgsgulvet tilbage i 1979. I 2013 blev Dennis Balslev adm. direktør for IKEA Danmark, indtil han i januar 2018 indtog rollen som øverste chef for Tyskland, der er IKEAs største marked.

IKEA åbnede deres første varehus på det tyske marked i 1974. Tyskland er i dag kædens største marked, både i forhold til antal varehuse og omsætning, hvilket udgør ca. 15 % af IKEA’s samlede omsætning.

Dennis vil fortælle om IKEA på det tyske marked, som under covid-19 har opereret under forskellige restriktioner.

Du kan også høre om, hvordan IKEA har håndteret nedlukningen i Tyskland, som bl.a. indebærer at kæden har valgt at oprette testcentre ved en række af deres varehuse.

Coronakrisen har ikke sat en stopper for IKEAs vokseværk, som under nedlukningerne af kædens varehuse i stedet er vokset online med 33 %. Hvilken betydning forventes denne udvikling at få for fremtidens IKEA-varehuse?

I 2020 lancerede IKEA et nyt butikskoncept ”Planning Studio” -  et nyt butiksformat, hvor der er fokus på rådgivning og service i stedet for selvbetjening. I Tyskland åbnede den første af sin slags i Berlin og er IKEAs mindste afdeling på kun 450 kvadratmeter i stedet for de ”normale” 35.000 kvadratmeter varehuse, som er baseret på Cash & Carry princippet.

Bliver IKEA’s koncept lavet helt om?

DATO: 19. maj 2021
TID: 9:00-10:00
STED: Online med Zoom

Ønsker du at deltage til webinaret kan du tilmelde dig her

Det er netværket Detailforum, som er arrangør for webinaret. Har du spørsmål er du velkommen til at kontakte Detailforums sekretariat (ICP A/S) på 39 62 04 33.

OM DETAILFORUM:

Detailforum er et netværk for alle med interesse for detailhandelen. Vore medlemmer er typisk ledere i detailhandelen og tilknyttede brancher.

Netværkets formål er at inspirere medlemmerne, dele erfaringer, give mulighed for at udveksle synspunkter og give indblik i nye tiltag.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Detailforum

Rødovre Centrum 1 R, 2. 2.
2610 Rødovre
Danmark
Detailforum

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078