23948sdkhjf

Forbrugerne efter krisen - bliver alt normalt igen?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Detailforum

Ny positivitet og opsparet forbrugslyst vil skylle ind over lander. Er din forretning klar?

Om kort tid befinder verden, kunderne og detailhandlen sig i en ny virkelighed. Når pandemien slipper sit jerngreb, vil en ny positivitet og opsparet forbrugslyst skylle over landet. Men det bliver ikke den samme gamle virkelighed, vi vender tilbage til. Markedspladsen vil være ændret for altid. Nedlukninger og restriktioner har givet os nye vaner og forandret vores købsadfærd.

Nytilkomne aktører med nye forretningsmodeller har fået fodfæste, og flere er på vej ind. Læg dertil en accelererende klimadagsorden, som skaber nye forventninger og krav. Kunderne har nemlig også lært af krisen. Lært, hvad de virkelig savner – og hvad de sagtens kan undvære. Alt dette giver fornyede muligheder for alle i detailhandlen. 

Så grib muligheden, og deltag i New Retail Day 2021. Deltag i en dag fyldt med indsigt, inspiration og konkrete løsninger, der kan bringe din forretning stærkt ind i den nye virkelighed.

 En af foredragsholderne og specialisterne er Jens Thrane-Møller adm. direktør & partner hos Marketsquare. Jens vil på New Retail Day give sit bud på ”Forbrugerne efter krisen - bliver alt normalt igen?”

Du kan se et kort interviewI med Jens Thrane-Møller her, hvor du blandt andet får indblik i fremtidens forbrugere, hvilket du kan høre mere om til New Retail Day i juni.  I interviewet drøftes specialisering og fællesskaber i detailhandlen som en af mulighederne i konkurrencen mod mastodonterne som Amazon. Det handler om at finde de varer og den kategori, man brænder for – og de særlige mennesker, man ønsker at være noget særligt for. Jens fortæller her om sin personlige erfaring som ”cykeltosse” med sin lokale cykelforretning. Vi er rundt om begrebet ”kuratering”, og hvad den har for en betydning i detailhandlen. Hvad er det, som gør, at man ikke køber online?

Hvorfor deltage på ÅRETS RETAIL KONFERENCE - NEW RETAIL DAY 21?
- Online 15. juni 2021
- Aarhus 15. juni 2021
- København 17. juni 2021 

... fordi du bliver del af en dag fyldt med indsigt, inspiration og konkrete løsninger, der kan bringe din forretning stærkt ind i den nye virkelighed.
Se hele programmet og tilmeld dig her

Arrangementet afholdes i samaebejde mellem Detailforum og pej gruppen.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Detailforum

Rødovre Centrum 1 R, 2. 2.
2610 Rødovre
Danmark
Detailforum

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.063