23948sdkhjf

Gavebånd fuldender gaveindpakningen

| Medlemsnyhed | Indrykket af Scanlux Packaging A/S

PRIKKEN OVER I’ET TIL DINE KUNDERS GAVER

Gavebånd i alle farver og materialer

De mange farver og materialer på gør, at du kan skabe lige det udtryk i gaveindpakningen, du ønsker. Pynt og dekorer alt efter sæson, højtider eller andre specielle lejligheder. Ved at få en unik gaveindpakning, som passer til lige dine behov og ønsker, vil du forblive i dine kunders hjerter i udpakningen af gaver. Vi har over 100 forskellige gave- og silkebånd, der kan fås i mange forskellige farver, mønstre, materialer, længder og bredder.

Vores sortiment rummer blandt andet farvede, mønstrede og metallic. Vi har også silkebåndelastikbånd og splitbånd. Se hele vores sortiment her på siden, eller indkreds din søgning ved hjælp af filtrene i menuen.

Hvis du er i tvivl om, hvilket gavebånd der er det rette for dig, er du meget velkommen til at kontakte os. Vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig med at finde det perfekte gavebånd til netop din virksomhed. Se også vores store udvalg af gavepapir og vores tilbehør til gaveindpakning.

 Se mere om bånd og gaveindpakning her

 Om Scanlux Packaging

Scanlux Packaging har fra begyndelsen i 1988 satset på kvalitet og bæredygtighed i valg af materialer til emballage og indpakning. Hovedsædet ligger i Fredensborg og Scanlux Packaging fungerer som emballage-partner for en række større skandinaviske butikskæder. Virksomheden tilbyder faciliteter og ekspertise inden for design, lager og distribution. Scanlux Packaging har gennem årene opnået flere anerkendte miljøcertificeringer som er din garanti for, at de foreskrevne standarder overholdes og kontrolleres.

Solid ekspertise i bagagen

Med tusindvis af kunder i hele Skandinavien har Scanlux Packaging opnået en solid ekspertise inden for både e-handelsemballage, bæreposer og indpakning. Derudover råder virksomheden over et omfattende sortiment af gavepapir, gaveposer, æsker, silkepapir, båndvinemballage og tilbehør, der kan udgøre en komplet og sammenhængende emballageløsning for detailkæder og webshops. I 2019 vandt virksomheden en bæredygtighedspris for arbejdet med FN’s verdensmål.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Scanlux Packaging A/S

Kratbjerg 308
3480 Fredensborg
Danmark
Scanlux Packaging A/S

Billeder & videoer

Scanlux Packaging

Send til en kollega

0.078