23948sdkhjf

Uudtømmeligt varelager udvider med Sportmaster og ShapeIt

| Medlemsnyhed | Indrykket af Our Tradehub ApS

Sportsmærkerne Hummel og Craft tilbyder deres produkter gennem Our Tradehub, platformen der løser udsolgt-problemet, til forhandlerne Unisport, Løbeshop, Sports Universe og Kaisersport. Nu udvider Our Tradehub økosystemet med Sportmaster og ShapeIt.

Our Tradehub-platformen forbinder brands og retailere på en ny måde. Platformen er et virtuelt varelager, som sætter retaileren i direkte forbindelse med brandets varelager.

Det betyder, at webshoppen ikke behøver at melde udsolgt, når en vare ikke er tilgængelig på lageret. Ordren bliver nemlig sendt fra forhandlerens varelager i stedet.

Det er blot en af funktionerne sportsmærkerne og -forhandlerne benytter sig af på platformen. Forhandlerne vælger også at udvide deres produktsortiment både online og i deres fysiske butikker gennem det virtuelle varelager.

Når et brand er koblet op på platformen, kan produkterne nemlig eksponeres i retailernes webshops eller på shopping-skærme i de fysiske butikker. På den måde kan retailere udvide deres produktsortiment og tilbyde flere varianter uden at stå med lagerrisikoen. Og samtidig får brandsene deres fulde kataloger ud til kunderne.

Det kan kæden Sportmaster og onlineshoppen ShapeIt nu også se frem til, da de inden længe går live på platformen.

Udover sportskategorien beskæftiger Our Tradehub sig også med andre kategorier. Der er en særligt stor interesse fra livsstil-, mode- og møbelbranchen, hvor en række interessante brands og retailers allerede er eller er ved at blive en del af økosystemet.

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Our Tradehub ApS

Købmagergade 22, 3. sal
1150 København K
Danmark
Our Tradehub ApS

Send til en kollega

0.063