23948sdkhjf

Paradis for børn: Familier bygger nyt i Løgstør

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Forældre ønsker at give deres børn de bedste betingelser for en god opvækst, og det sætter krav til, hvordan familien bor, og hvilken by de bor i.

Flere og flere forældre vender blikket mod havnebyen Løgstør, eftersom byen tilbyder et væld af gode muligheder for børn både i institutioner og i fritiden.

I denne artikel bliver du klogere på tre ud af mange faktorer, der medvirker til, at Løgstør er et sandt paradis for børn. 

Løgstør Folkeskole 
Enhver kan skrive under på, at folkeskolen har en enorm stor betydning for, hvordan vi husker vores barndom. Derfor er det naturligt, at forældre stiller sig kritisk overfor den folkeskole, deres barn skal begynde sin skolegang i. Løgstør Folkeskole er i rivende udvikling, hvorfor den i dag placerer sig på en 15. plads på landsplan over bedste folkeskoler.

Skolen har undergået en større renovering indendørs de seneste år, hvorfor børnene har rig mulighed for læring i nyrenoverede lokaler og inspirerende faciliteter. Skolen er desuden gode til at benytte de omkringliggende naturområder, hvilket både omfatter samarbejdet med Kultur- og Idrætscenteret Lanternen, der er placeret ved siden af. 

En opvækst nær fjorden 
Løgstør har et skønt havnemiljø, der desuden byder på en fem km. lang kanal, der indbyder til en god gåtur. Havnen byder på et væld af hyggelige aktiviteter, der også er i børnehøjde. Byg eksempelvis en hjemmelavet krabbe-fiskestang, og fisk efter krabber fra en af havnens badebroer. Er der ingen held med krabberne, kan I trøste jer hos et af byens is-huse, hvor der med sikkerhed er lidt til den søde tand.

Havnen har også gode naturlegepladser, hvor fantasierne og energi kan få frit løb. En opvækst nær fjorden giver jer rig mulighed for at skabe gode minder i et helt unikt havnemiljø. 

Sports- og fritidsaktiviteter
Sport er en del af manges liv - både børn og voksne - derfor er det naturligvis også en vigtig faktor for, hvorfor Løgstør er et paradis i børnehøjde. Byen har en stolt tradition for at omfavne foreningslivet, hvorfor der i dag findes et væld af muligheder, hvad angår sport- og fritidsaktiviteter. Lanternen, der er byens Kultur- og Idrætscenter danner rammen for leg og læring indenfor sportens verden, hvor børnene kan hygge sig i nye og børnevenlige omgivelser.

Det er ikke uforståeligt, hvorfor flere og flere forældre gør sig et køb af grund i Løgstør, eftersom byen virkelig formår at omfavne de mindste beboere. Ønsker du, at dine børn får en tryg og god opvækst, er Løgstør et oplagt bud på et sandt børneparadis.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.062