23948sdkhjf

Kom gratis med på Dansk Rengøringsmesse 2021

| Medlemsnyhed | Indrykket af Hygiejnefokus

Dansk Rengøringsmesse afholdes 3. + 4. november 2021 i Odense Congress Center - Gratis deltagertilmelding - fortsat ledige stande

For fjerde gang afvikles Dansk Rengøringsmesse af Hygiejnefokus. Det foregår endnu engang i de gode rammer som Odense Congress Center byder på.

På messen kan du igen møde rengøringsbranchens leverandører, som udstiller de nyeste produkter og teknologier til brug for rengøring og desinfektion. 

Tilmelding for deltagere finder du her.

DRM Netværksområdet er igen en integreret del af messen, her kan du møde folk fra branchen og måske finde nye netværk som kan give værdi i hverdagen, for virksomheden, personale, ledelse og/eller kunder. Alle netværk er velkomne i DRM Netværksområdet, men husk at melde netværket til senest 25. oktober. Tilmelding af netværk finder du her.

DM i Vinduespolering er igen en del af Dansk Rengøringsmesse, hvor vi skal se om der da for pokker ikke snart er nogen som kan give den tredobbelte danske mester Jan Birch Dahlerup kamp til stregen. :) Læs mere om DM i Vinduespolering herNB! DM i Vinduepolering afvikles den 3. november!

Også Rengøringsprisen 2021 er på programmet, og du kan fortsat nå at nominere en organisation, en afdeling eller en enkeltperson, som du mener har gjort en ekstraordinær indsats i forbindelse med rengøring. Læs mere om Rengøringsprisen her.

Fortsat ledige stande!

På udstillerlisten finder du både nye udstillere og mange af dem du har haft mulighed for at møde på tidligere messer. Der er fortsat ledige stande fra 6 til 32 m2. Du kan se den foreløbige standplan her, og du finder Tilmelding for Udstillere her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Hygiejnefokus

Havnecentervej 1
8500 Grenaa
Danmark
Hygiejnefokus

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.063