23948sdkhjf

3 gode grunde til at skabe internationale relationer i erhve

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Det kan kræve en større indsats at skabe og vedligeholde nye relationer, og især hvis man ønsker at skabe internationale relationer. Er det virkelig nødvendigt, at lægge arbejdskræfterne i for at finde nye internationale relationer?

Det kan du beslutte, når du har læst denne artikel. 

Erhvervslivet står aldrig nogensinde stille. Der er som regel altid et pitch, en præsentation eller en rapport der skal tilgås eller afvikles, og det kan give et øget behov for at udvide sin horisont og male nye nuancer på sit arbejde - blandt andet ved at skabe sig internationale relationer.

Derfor bør du skabe netværk i udlandet
De nordjyske virksomheders internationale relationer spænder eksempelvis over handelskamre, som er interesseorganisationer der gør en indsats for at fremme de handlendes interesser, og så er de nordjyske virksomheder også involverede i udvalgte markeder. 

Det kræver naturligvis en indsats at skabe nye relationer, og især internationale, men her er 3 gode grunde til, hvorfor man bør lægge sin energi i at udvide sine relationer:

  1. Internationale relationer kan medføre fordele for de involverede lande. De lande, der skaber sig internationale relationer, stikker automatisk mere ud end andre. Man fremstår som et land, der har fingeren på pulsen, og det kan kun gavne at udvide sit samarbejde.
  2. Virksomhederne kan samarbejde om at vidensdele. De forskellige kulturer kan give hinanden indsigt i, hvordan der arbejdes i landet med forskellige arbejdsopgaver, og såmænd også på trods af arbejdsopgaver. Det lægger op til vidensdeling, og kan viderebringe gode erfaringer.
  3. Nye relationer kan føre til endnu flere relationer. Når først man har udvidet sine relationer, lært dem at kende og delt sin viden, vil der med tiden automatisk opstå endnu flere relationer. Man bliver måske introduceret til nye relationer ved et møde eller en konference, og dermed kan netværket udvides endnu bredere. 

Der er altså nogle særdeles gode fordele at hente ved internationalisering, så hvis du har overvejet at søge udenlands for at skabe nye relationer, bør du tage skridtet videre fra overvejelse til gennemførelse.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.064