23948sdkhjf

Foreninger øger omsætning med vedligeholdelsesfri medlemshop

| Medlemsnyhed | Indrykket af Our Tradehub ApS

Et nyligt initiativ tillader, at foreninger og klubber nu kan tilbyde deres medlemmer gode tilbud på produkter relateret til deres aktivitet eller sportsgren. Det foregår via en webshop, og så er den vedligeholdelsesfri.

Dansk Atletik Forbund var den første forening der gik i luften med løsningen. Og de ønsker ikke kun at tilbyde fordele til deres egne medlemmer. De har nemlig valgt at tilbyde adgang shoppen for alle danske lokale atletik- og løbeklubber.

Hver gang et medlem køber et produkt gennem deres webshop, går en del af omsætningen til foreningen. Dansk Atletik Forbund har selv skrevet om initiativet her.

Vedligeholdelsesfri webshop
Bag webshoppen ligger der et virtuelt varelager, som sætter foreningens webshop i direkte forbindelse med producentens varelager. Producentens produkter bliver altså eksponeret direkte i webshoppen. Når der bliver lagt en ordre, afsender producenten ordren og fortjenesten bliver fordelt automatisk.

Det betyder, at foreningen eller klubben blot skal markedsføre medlemsshoppen. Resten står udbyderen af løsningen samt producenten af produkterne for.

Det er virksomheden Our Tradehub, der står bag løsningen. Our Tradehub har bygget en platform der forbinder retailere med brands’ varelagere. Platformen løser udsolgt-situationer og gør det muligt for retailere at udvide deres varesortiment uden lagerrisiko.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Our Tradehub ApS

Købmagergade 22, 3. sal
1150 København K
Danmark
Our Tradehub ApS

Send til en kollega

0.187