23948sdkhjf

Danske SameSystem bliver børsnoteret på Nasdaq

| Medlemsnyhed | Indrykket af SameSystem A/S

Den danske vækstvirksomhed SameSystem skal børsnoteres og hente 75. mio. kr. på Nasdaq First North Premier. Virksomheden leverer intelligente løsninger til detailbranchen.

Den danske vækstvirksomhed SameSystem skal børsnoteres og hente 75. mio. kr. på Nasdaq First North Premier. Virksomheden leverer intelligente it-løsninger til detailbranchen, der blandt andet tager hånd om vagtplanlægning, timeregistrering og lønberegninger, og kan integreres med over 50 andre softwareløsninger på tværs af kernemarkederne.

Med over 700 kunder, heriblandt IKEA, Normal og Bestseller, i 21 lande er SameSystem allerede solidt repræsenteret på det europæiske marked. SameSystems ambitioner rækker dog videre endnu.

”Vi ser kæmpe muligheder for at videreudvikle det SameSystem, vi kender i dag, med børsnoteringen. Med kapitaloverførslen vil vi styrke vores position på det europæiske marked, og vi vil investere yderligere i produktudvikling, så vi fortsat kan skabe stor værdi for vores kunder”, fortæller Henrik Salicath, CEO i SameSystem.

Tegningsperioden løber fra den 31. maj til og med den 11. juni 2021. Første handelsdag bliver den 21. juni 2021.

I forbindelse med den kommende notering, vil der blive afholdt en række webinarer, hvor du kan blive klogere på SameSystem som investeringsmulighed.

Det første webinar med Nordnet bliver afholdt i dag kl. 12:30. Tilmeld dig her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
SameSystem A/S

Ballerupvej 62
3500 Værløse
Danmark
SameSystem A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.062