23948sdkhjf

Pakning og redskaber til butik og webshop

| Medlemsnyhed | Indrykket af Scanlux Packaging A/S

Pakning og redskaber til din butik og webshop

Hos Scanlux Packaging har vi et bredt sortiment til pakningemballering og redskaber som hjælper dig til processen.

Sortimentet rummer alt fra stativer til bølgepap.

Kig videre og udforsk de mange produkter som vil være nødvendige til at løse hverdagens arbejdsopgaver. Hos Scanlux Packaging er vi passioneret omkring alle typer af emballage alt fra udsmykning til beskyttende emballage. Læs mere om vores kompetencer.

Stativer og holdere til daglig brug:

Det er ikke altid nok med et materiale alene, hvis du ønsker bekvemmelighed og effektivitet i det daglige arbejde med indpakning og emballering. Med dedikerede stativer og holdere til bordet og til opsætning på væggen kan du og dine medarbejdere let arbejde med alt fra gavepapir til cellofan.

Hvis du ofte pakker gaver ind i flere forskellige størrelser, kan et dobbeltstativ sørge for en nem vekslen mellem indpakning af små og større pakker. Stativet monteres på en vandret overflade, og den korte afstand mellem de to ruller sikrer, at den øverste rulle er let at nå på et normalt butiks- eller indpakningsbord. I vores sortiment kan du nemt finde gavepapir i størrelser, der passer til vores dobbeltstativ.

Bølgepap i ruller og i flere størrelser:

Bølgepap hører til blandt de mest fleksible – og derfor mest populære – metoder til emballering. Især når det gælder sikring og beskyttelse af skrøbelige produkter i varierende størrelser, er bølgepap den ideelle løsning. Blandt bølgepappens mange fordele kan nævnes den lette vægt, lave omkostning, naturlige stødabsorbering og materialets miljørigtighed. Bølgepap har samtidig en isolerende funktion, der gør, at produktet ikke i lige så høj grad udsættes for varme og/eller kulde.

Smart holder til tape og bånd:

Vores holder til tape og gavebånd er en alt-i-én-løsning, som er perfekt til butiksdisken og gør gaveindpakning  til en leg.

Med den indbyggede båndsaks og tapeskærer tager det ikke mere end få sekunder at afklippe den rette længde gavebånd og tape. Holderen rummer endvidere en holder til f.eks. kuglepenne og båndsplittere, og den er fremstillet i et tungt og kraftigt materiale, der ikke glider hen over bordet under brug.

 

Om Scanlux Packaging

Scanlux Packaging har fra begyndelsen i 1988 satset på kvalitet og bæredygtighed i valg af materialer til emballage og indpakning. Hovedsædet ligger i Fredensborg og Scanlux Packaging fungerer som emballage-partner for en række større skandinaviske butikskæder. Virksomheden tilbyder faciliteter og ekspertise inden for design, lager og distribution. Scanlux Packaging har gennem årene opnået flere anerkendte miljøcertificeringer, der er din garanti for, at de foreskrevne standarder overholdes og kontrolleres.

Solid ekspertise i bagagen

Med tusindvis af kunder i hele Skandinavien har Scanlux Packaging opnået en solid ekspertise inden for både webshopemballage, butiksemballage, bæreposer og indpakning. Derudover råder virksomheden over et omfattende sortiment af gavepapirgaveposeræskersilkepapirbåndvinemballage og tilbehør, der kan udgøre en komplet og sammenhængende emballageløsning for detailkæder og webshops. I 2019 vandt virksomheden en bæredygtighedspris for arbejdet med FN’s verdensmål.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Scanlux Packaging A/S

Kratbjerg 308
3480 Fredensborg
Danmark
Scanlux Packaging A/S

Billeder & videoer

Scanlux Packaging webshopemballage og butiksemballageScanlux Packaging webshopemballage og butiksemballageScanlux Packaging webshopemballage og butiksemballageScanlux Packaging webshopemballage og butiksemballage

Send til en kollega

0.079