23948sdkhjf

Drengetøj og pigetøj

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Selvom der i mange tilfælde ikke er den store forskel på drengetøj og pigetøj, så kan det alligevel godt være en jungle at købe tøj til børn. For hvad er hot, og hvad er not?

Er du ikke helt nede med børnemode, så læs med herunder, og få gode råd til, hvordan du køber tøj til dit barn.

At handle drengetøj og pigetøj er ikke det nemmeste i verden. Ikke alene fordi børn ikke er ret gamle, før de begynder at have en indstilling til, hvad de vil gå med, og hvad de i hvert fald ikke vil gå med. Men også fordi du ikke ønsker at blive snydt eller gå på kompromis med kvalitet, pris og andre kriterier.

Drengetøj og pigetøj på nettet
Det er ikke helt tosset at gå shopamok online, når du skal købe børnetøj. Der findes masser af webshops, der handler med både pigetøj og drengetøj online. Og nogle af disse webshops har også en fysisk butik, du og dit barn kan besøge, så tøjet kan ses, mærkes og prøves, før det købes.

Men selvom webshoppen ikke har en fysisk butik, kan det stadig godt betale sig at kigge på nettet efter børnetøj. For du kan nemmere og hurtigere skabe dig et overblik – både over udvalg og over priser.

Søg evt. på billigt drengetøj/pigetøj, drengetøj/pigetøj tilbud eller på pigetøj/drengetøj outlet. Og husk, at når du køber børnetøj online, så har du altid mindst 14 dages returret, så du kan returnere det, hvis det f.eks. ikke passer i størrelsen. For det dér med størrelser er ikke altid det samme inden for de forskellige mærker.

Brugt børnetøj
Du kan også vælge at gå efter brugt børnetøj. Det kan du også købe enten online eller i fysiske genbrugsbutikker. Brugt børnetøj er ikke nødvendigvis slidt eller umoderne. Du kan få meget brugt børnetøj, du næsten ikke kan se, er brugt. Fordi børn hurtigt vokser ud af det.

Og så er genbrug miljøvenligt, fordi der jo så ikke skal laves så meget nyt tøj, og fordi der ikke skal bortskaffes så meget. Og selvom ikke alle børn er Greta Thunberg, så er mange af vores børn meget klima- og miljøbevidste og vil gerne være med til at værne om vores klode.

Hvis du vil købe noget fedt, sejt og smart drengetøj, så gå efter mærker som:

  • Hound
  • Tommy Hilfiger
  • Name It
  • Only

Skal du have fat i noget moderne, fedt og smart pigetøj, så hitter mærker som:

  • Rosemunde
  • Calvin Klein
  • Mads Nørgaard
  • D-xel

Disse mærker er populære, og firmaerne bag er kvalitets- og miljøbevidste. Og du kan få dem alle både fra ny og som brugt. Køb moderigtigt og smart tøj til børn og unge hos Seeds i Hjørring eller på deres flotte webshop.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.063