23948sdkhjf

Hvad skal ungerne have med i kufferten på ferieturen?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Når ungerne skal med på ferie, er det store spørgsmål altid, hvad der skal pakkes med i feriekufferten. For der skal både være plads til korte bukser og T-shirt, praktisk tøj til en regnvejrsdag, lidt legetøj, solbeskyttelse og andre praktiske ting.

Derfor bliver feriekufferten til ungerne tit en form for hel- eller halvgardering, som kan klare alt slags vejr og de forskellige udfordringer, som en ferietur med ungerne kan byde på.

Ferie med hele familien er både dejligt og udfordrende på samme tid. For når børnene skal med på ferieturen, er du nødt til at være ekstra omhyggelig, når du pakker deres feriekuffert.

For indholdet i kufferten skal helst kunne klare alle former for vejr, og de forskellige udfordringer som børn har det med at løbe ind i, når de er hjemmefra.

Sørg for masser af underholdning i kufferten
Derfor er det en rigtig god ide at pakke noget af børnenes yndlingslegetøj med i kufferten. Samt et par hyggelige familiespil.

Så er der både lidt underholdning til en grå og trist regnvejrsdag og til køreturen eller rejsen til feriedestinationen. For et barn, der keder sig, kan hurtigt blive et irritationsmoment på ferieturen.

Tøj til alt slags vejr
På samme måde er du nødt til at tænke alle former for vejr ind i pakningen af ferietøjet. Der skal både være regntøj, korte bokser og T-shirts til drenge og T-shirts til piger, samt en lun trøje og lange bokser til de kolde sommeraftener med i kufferten.

”I ferietiden sælger vi rigtig meget praktisk børnetøj, som kan bruges i mange forskellige situationer. For skal du helgardere dit barns garderobe på ferieturen, kan der hurtigt blive brug for en meget stor kuffert”, fortæller de hos børnetøjsbutikken Seeds i Hjørring.

”Her kan et par lette, lange sommerbukser, hvor benene kan lynes af, så de kan bruges som korte bukser, være med til at lette vægten på oppakningen. Eller en sommerjakke, hvor ærmerne kan gøre det samme”, forklarer Seeds-folkene videre.

Husk solcreme og de 3 S’er
Samtidig er det vigtigt, at du også husker produkter til at beskytte mod f.eks. myggestik eller tage smerterne efter et bi- eller hvepsestik.

Det er også en god ide at huske de 3 S’er: Skygge, Solhat og Solcreme. Især solcreme er uundværlig. For celledelingen i overhudens pigmentceller er størst tidligt i livet, når hudens overflade vokser. Derfor kan solens farlige UV-stråling lettere påvirke cellernes arvemateriale.

Så får du både solcreme, legetøj og praktisk beklædning med i feriekufferten, skal du nok få en hyggelig ferie med ungerne.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.078