23948sdkhjf

Ordrerne stryger ind til CNC Products

| Medlemsnyhed | Indrykket af Erhvervshus Midtjylland

I en hård Corona-tid har CNC Products investeret i nyt it- og produktionsstyringssystem med hjælp fra Erhvervshus Midtjylland. Det har givet solide resultater.

CNC-maskiner og fuldautomatiske robotter spytter stål-emner ud i en lind strøm på Jernaldervej i Odder. Sådan var det langt fra, da pandemien ramte CNC Products hårdt. Men tiden med færre ordrer blev brugt til at ruste virksomheden til geare op, når alt blev godt igen.

”Og det er det i den grad blevet, for stålbranchen er rødglødende, og det smitter af på os, og de præcisions-produkter vi fremstiller til bl.a. entreprenørbranchen og virksomheder, som har brug for præcisionsprodukter i stål og plast”, siger direktør Henrik Møller Nissen.

Han har brugt tid og mange penge på at opdatere it-og produktionsstyringssystemet og en ISO 9001-certificering.

”Nu står vi super stærkt og kan begynde at kontakte større kunder, som stiller krav om certificering og sporbarhed”, konstaterer Henrik Møller Nissen tilfreds.

Han startede CNC Products i 2006 og tog i 2016 en medejer ind, der fungerer som produktionschef. Også de to ejeres ægtefæller er med i driften af virksomheden.

Tilskud gjorde beslutningen lettere
I foråret 2020 satte virksomheden gang i en proces med at søge tilskud fra Erhvervshus Midtjylland, som har haft stor effekt i virksomheden siden.

”Mange fine snakke med Jess Vorre gennem årene har banet vejen. Da han ringede første gang, tænkte jeg: en konsulent blandt mange. Men det er han på ingen måde. Han har udfordret mig og peget på mulighederne i både en ISO-certificering og en it-fornyelse,” siger Henrik Møller Nissen.

For en lille virksomhed er det en stor beslutning at investere ca. 200.000 kr. i en certificering. Men et tilskud fra Erhvervshus Midtjylland har gjort beslutningen lettere, fortæller direktøren.

”Fra vores første møde, blev jeg overrasket over, hvor godt Jess forstår de problematikker, vi står i. Han har siden givet mig modspil og gode råd og opdaterer mig på de nyeste tendenser og regler”, fremhæver Henrik Møller Nissen.

Virksomheden er nu gearet til at håndtere langt flere ordrer og større og mere krævende kunder.

”Meget er flyttet fra mit hoved til administrationen og det nye it-system. Og når det sidste er kørt ind, er vi klar til endnu mere vækst med struktur på tingene. Det er godt at leve i et land med forståelse for erhvervslivet og for at udvikle virksomhederne, for det er det, vi brænder for hver dag”, fastslår han.

Erhvervshus Midtjylland hjælper dig i mål
Kan din virksomhed følge med den digitale udvikling?  Eller står din virksomhed over for en digital transformation? Digital forretningsudvikling er afgørende for at gøre din virksomhed til en succes. Læs mere om, hvordan vi kan hjælpe dig

Medlemsnyhed

Indrykket af
Erhvervshus Midtjylland

Åbogade 15
8200 Aarhus N
Danmark
Erhvervshus Midtjylland

Send til en kollega

0.078