23948sdkhjf

Nyt liv og optimisme i IsaDisaKids

| Medlemsnyhed | Indrykket af Erhvervshus Midtjylland

Børnetøjsforretning i Hvide Sande har stor glæde af vejledning fra Erhvervshus Midtjylland. Sparring har skubbet til forretningen og optimeret webshoppen.

Med sparring og skub fra Erhvervshus Midtjylland er Rita Byskov i fuld gang med at blæse nyt liv i sin virksomhed IsaDisaKids på kanten af Vesterhavet.

Hun overtog i 2012 webshoppen, som har været i dvale et par år, indtil IsaDisaKids blev udvidet med en fysisk butik i Hvide Sande i september 2020.

”Jeg trængte til et socialt job og kørte webshoppen ved siden af, men har haft drømmen om at få en butik i sommerlandet. 1. september kvittede jeg jobbet og slog dørene op til butikken”, siger Rita Byskov.

Mange af kunderne er tyske turister, som er vilde med tøj til deres børn og babyer i dansk design.

”Salget i butikken gik fint, men så blev grænsen lukket på grund af Corona, og det var som om, der blev lukket for en vandhane. Selvom de lokale i Hvide Sande har været gode til at støtte mig, har det været en udfordrende tid,” understreger Rita Byskov.

Hjælp til at automatiserede e-mails fremmede salget på webshoppen
En mail fra Erhvervshus Midtjylland med tilbud om vejledning og sparring, fik hende til at tage kontakt. Hun blev ringet op af virksomhedskonsulent Marianne Bjørn. Og det har efter få måneder fremskyndet planerne for forretningen.

”Flere ideer har længe boblet i mit hoved, men som solo-selvstændig har jeg ikke en sparringspartner ved hånden. Men nu har jeg Marianne. Hun har - udover sin faglige viden og brugbare kontakter - udfordret og skubbet til mig”, fremhæver hun.

Gennem flere år har Rita Byskov drømt om at automatisere e-mails for at fremme salget på webshoppen, men ikke helt vidst, hvordan hun skulle gribe det an, og hvem hun skulle gribe fat i.

”Jeg er lykkelig for, at jeg fik et puf af Marianne. Hun har mange kontakter. Også nogle, der kunne præcis det, jeg havde brug for. Min forventning er øget omsætning på webshoppen, når eksperterne er færdige med e-mailautomatiseringen”, påpeger hun.

Rita Byskov er i den grad fuld af optimisme.

”Mine strategier er finpudset og prioriteret. Og jeg er bedre rustet til at drive både webshoppen og butikken og klar til at angribe online. Det skubber til mig, at jeg ved, at Marianne kan finde på at ringe. I går havde vi vildt godt salg,” påpeger Rita Byskov.

Hun tror på, at mange tyskere igen kommer til Vestkysten, og at hun får travlt i butikken sommeren over. Og hun har ansat en medhjælper til at stå i butikken i sommerperioden.

Vi hjælper også virksomheder i detailbranchen
Detailhandlen har ændret sig markant de sidste ti år, og kampen om kunderne bølger frem og tilbage mellem fysiske butikker og onlineshopping. Læs mere om, hvordan vi kan hjælpe

Medlemsnyhed

Indrykket af
Erhvervshus Midtjylland

Åbogade 15
8200 Aarhus N
Danmark
Erhvervshus Midtjylland

Send til en kollega

0.048