23948sdkhjf

Se ny NDT-kursuskalender fra FORCE Technology

| Medlemsnyhed | Indrykket af FORCE Technology

Nu er det igen muligt at afholde NDT-kurser med fysisk fremmøde, og med den nye NDT-kursuskalender fra FORCE Technology kan du planlægge din videreuddannelse.

Ny NDT-kursuskalender på gaden

Under Corona-epidemien har meget af kompetenceopbygningen i virksomhederne ligget stille.

Vi er derfor glade for at kunne give dig vores nye NDT-kursuskalender for 2. halvår af 2021, så du kan planlægge din egen eller dine ansattes videreuddannelse.

Vi arbejder i retning af at digitalisere flere af vores akkrediterede kurser, så du som kursist kan tage dem online. Det giver dig og din virksomhed langt større fleksibilitet og tilgængelighed.

Kom på kursus med ”blended learning”

Mange af vores NDT-kurser foregår derfor delvis som fysiske kurser og delvis som online kurser - det vi kalder ”blended learning”.

Nogle af kurserne afholder vi udelukkende med fysisk fremmøde, hvis det kun giver mening at være fysisk til stede fx i forbindelse med hands-on undersøgelser.

Du kan også få individuelle løsninger og skræddersyede NDT-kurser, så de passer til lige præcis din virksomhed og jeres behov.

Alle anbefalinger om Coronavirus overholdes

På alle kurser med fysisk fremmøde, sikrer vi naturligvis, at myndighedernes anbefalinger om Coronavirus bliver overholdt.

Vi glæder os til at se dig på vores NDT-kurser.

Find dit næste NDT-kursus her

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
FORCE Technology

Park Allé 345
2605 Brøndby
Danmark
FORCE  Technology

Send til en kollega

0.061