23948sdkhjf

Undgå (corona)smitte og bakteriespredning i åbne kontormiljø

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Vi er endelig ved at få hverdagen tilbage, som vi kender den. Slut med at bære mundbind, slut med at være tvunget til at arbejde hjemmefra og slut med social distance på to meter

Vaccinerne har som ventet sat en stopper for coronaspredningen og forhåbentligt er Covid-19 snart noget, vi taler om i datid. 

Men selvom vi har bekæmpet Covid-19, går vi om få måneder ind i efteråret og dermed starten på influenzasæsonen og ingen kan spå om, hvad det får af betydning for spredning af hverken en corona-afart eller anden influenza virus. Derfor er det vores alle sammens ansvar at passe på os selv og hinanden. Særligt i de store, åbne kontorlandskaber, skylder vi hinanden at gøre en ekstra indsats for at undgå at sprede sygdom og bakterier.

En helt oplagt måde at gøre dette på, er ved at sætte skærmvægge op, der afskærmer medarbejderne. Foruden at en sådan skærm fungerer som en lyddæmpning væg, vil den også helt naturligt stoppe for spredning af bakterier, eksempelvis ved nys og host, som ellers kan sprede sig mange meter.

En lyddæmpnings væg fungerer, som navnet angiver, lyddæmpende, og hjælper til at den enkelte medarbejder kan få arbejdsro og altså bedre kan koncentrere sig og fokusere på arbejdet, uden hele tiden at blive forstyrret af den støj, der unægtelig er i åbne kontorlandskaber. Sidder man i klynger af skriveborde er det særligt nyttigt med en lyddæmpning væg. Ikke bare for at afskærme lyd, men for at skærme mod bakterier og smittespredning. Når vi om få måneder går ind i efteråret, og folk begynder at hoste og hakke, kan en lyddæmpning væg eller -skærm være enormt virkningsfuld, og stoppe for alle de tusinde bakterier der flyver gennem luften, når en person nyser eller hoster. 

Forhåbentligt har vi også lært af Covid-19, at man ikke skal gå på arbejde, hvis man føler sig sløj eller syg. - Dét er den bedste stopper for smittespredning.

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.063