23948sdkhjf

Sikker og stabil VNA-smalgangstruck fra Mitsubishi

| Medlemsnyhed | Indrykket af Mitsubishi Forklift Trucks - Logisnext Denmark A/S

Mitsubishi Forklift Trucks nye man-down VNA- smalgangstruck, byder på flere populære funktioner

THD13-15N3-serien byder på markedsførende præstationer – med tophastigheder på op til 14 km/t.

 Medarbejderne har altid fuld kontrol takket være Ergologic multifunktionsjoysticken, der dækker op til syv forskellige funktioner, inklusive løft, sænk, gaffeldrejning og tværgående gaffelbevægelser.

Af sikkerhedshensyn anvender THD13-15N3-serien automatisk hastighedsreduktion, der begrænser truckens hastighed, når den arbejder uden for køregangene og gaflerne hæves over en bestemt højde.

 For at sikre højst mulig oppetid, begrænser truckens modulære konstruktion antallet af reservedele, hvilket betyder, at serviceteknikerne skal have færre reservedele med og derved, kan utroligt mange reparationer ordnes ved første besøg. Desuden gør den indbyggede diagnostik og fejlhukommelse det muligt, at udføre servicearbejdet hurtigere og forebygge skader.

 Takket være dens ergonomiske design og intuitive funktioner er det let at forstå, hvorfor THD13-15N3-seriens man-down VNA-truck er i stand til at opretholde en høj produktivitet og samtidig sikre en utroligt effektiv drift.

 Læs mere om vores VNA-trucks her: www.mitsubishitruck.dk eller giv os et kald på tlf. 72 210 210


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Billeder & videoer

VNA-Smalgangstruck\nVNA-man-down\nSmalgangstruck\nTruck\nLager\nLageroglogistik\nLagerplads\nMitsubishiForkliftTrucks\n\nVNA-Smalgangstruck\nVNA-man-down\nSmalgangstruck\nTruck\nLager\nLageroglogistik\nLagerplads\nMitsubishiForkliftTrucks\n\n

Send til en kollega

0.094