23948sdkhjf

Grøn rengøring. Hvad kan du bruge 3,5 plastflasker til?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Vileda Professional

Hos Vileda bliver dit plastaffald til rengøringsrekvisitter

Som et skridt nærmere en grønnere arbejdsplads, har vi hos Vileda Professional revolutioneret flere af vores produkter, så du som forbruger kan få den klassiske Vileda kvalitet, men med en grønnere samvittighed.
 
r-MicroTech moppen er et af de første produkter vi har valgt at gå i kast med.
 
Kombi-moppen som du kender den – bare grønnere
r-MicroTech moppen ligner, føles som og virker som vores velkendte Swep Duo MicroTech, vi har blot erstattet 30% af fibrene med genanvendt plast fra de europæiske forbrugeres plastaffald.
Ved at erstatte 30% bevarer vi kvaliteten og effektiviteten af moppen, men reducerer anvendelsen og produktionen af ny plast.
 
Vi vil nemlig ikke gå på kompromis med kvaliteten
Vi står inde for Viledas kvalitet og omdømme, og vi ved at mange af vores kunder ikke ønsker bæredygtighed på bekostning af kvaliteten, vi har derfor testet hvor grønt vi kan gå, og stadig bevare effektivitet og kvalitet.
 
R for Responsibility, resources & recycled
Du kan genkende vores grønnere produkter ved at kigge efter R’et. Vores nye, grønne produkter vil nemlig få tildelt et R for responsibility, resources & recycled.
Derudover kan også altid holde øje med vores Love It Clean mærke, og derved sikre at du køber den mest bæredygtige løsning til jeres rengøring.
 
Læs meget mere om vores r-MicroTech moppe HER

Vileda Professional har vi gennem årtier arbejdet med professionel erhvervsrengøring.
I dag har vi et varekatalog med over 400 kvalitetsrekvisitter med alt fra rengøringsvogne, til mopper, klude og spande. Alt sammen udviklet med fokus på størst mulige miljøhensyn og længst mulige holdbarhed, så vi skåner naturen for unødigt ressourceforbrug. 

Book en fremvisning, en opmåling eller rådgivning af Vileda Professional på tlf. 7021 0052, eller kontakt din lokale konsulent.


Fyn og Jylland, Laurits Skjødt Vinkle: 4086 5086
Sjælland og øer, Kenneth Askov Jeppesen: 2046 8243


 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Vileda Professional

Tune Parkvej 5
4030 Tune
Danmark
Vileda Professional

Billeder & videoer

love it clean mærkningsordningbæredygtig moppe

Send til en kollega

0.063