23948sdkhjf

Vileda samler på mærker!

| Medlemsnyhed | Indrykket af Vileda Professional

Vileda Professional er nu medlem af endnu en mærkningsordning, som sikrer dig som forbruger de mest bæredygtige produkter

En stor del af Vileda Professionals produkter er allerede svanemærkede, og flere er på vej.

Men er en svanemærkning nok?
 
Ikke hvis du spørger os!
Vi hos Vileda Professional har lanceret vores egen mærkningsordning Love It Clean, der fremhæver de mest bæredygtige produktvalg.
Dette mærke giver vores kunder mulighed for at følge med i vores ambitioner med hensyn til at reducere affald og vores engagement med hensyn til at styrke genanvendelse og sikkerhed.
 
Dit plastaffald bliver til klude og mopper
Udover Svanemærkningen og Love It Clean samarbejder vi med mange virksomheder, såsom Istituto Italiano dei Plastici Srl, som certificerer at produkter med mærket "Plastica Seconda Vita" er fremstillet vha. genanvendte materialer og overholder kravene i forordningen om miljøcertificering "Plastica Seconda Vita".

Alle vores PSV-certificerede Origo 2-beholdere overholder vores strenge produktspecifikationskrav, hvilket betyder, at der ikke er nogen forskel med hensyn til funktionalitet, holdbarhed og stabilitet i forhold til produkter fremstillet af 100 % nyfremstillet plast. 
Læs mere om ordningen HER
 
Vi har nemlig erstattet nyfremstillet plast med genanvendte materialer, der allerede har været brugt i en anden sammenhæng eller til et helt andet formål, og yder dermed et vigtigt og stærkt bidrag på vores vej mod en cirkulær økonomi.
 
Bæredygtighed i førersædet
 
Med de mange ordninger, og kravene der følger med disse, kan vi hos Vileda Professional derfor garantere at vi ligger i top med grøn og bæredygtig rengøring.
 
Vil du vide mere om vores tiltag og mål, så hop ind og læs mere om vores Clean Meets Green kampagne HER.

I Vileda Professional har vi gennem årtier arbejdet med professionel erhvervsrengøring.
I dag har vi et varekatalog med over 400 kvalitetsrekvisitter med alt fra rengøringsvogne, til mopper, klude og spande. Alt sammen udviklet med fokus på størst mulige miljøhensyn og længst mulige holdbarhed, så vi skåner naturen for unødigt ressourceforbrug. 

Book en fremvisning, en opmåling eller rådgivning af Vileda Professional på tlf. 7021 0052, eller kontakt din lokale konsulent.


Fyn og Jylland, Laurits Skjødt Vinkle: 4086 5086
Sjælland og øer, Kenneth Askov Jeppesen: 2046 8243

Medlemsnyhed

Indrykket af
Vileda Professional

Tune Parkvej 5
4030 Tune
Danmark
Vileda Professional

Billeder & videoer

Vileda er medlem af Plastica Secunda VitaVileda svanemærkningLove it Clean produkterne

Send til en kollega

0.078