23948sdkhjf

LED-pærer kan spare danske forbrugere 115 mio. kr. i strøm

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

LED-pæren er den mest energieffektive type pære. Derfor kan den spare dig for mange penge i strøm. Og så kan den være med til at spare atmosfæren for en masse CO². Derfor anbefaler Miljøstyrelsen også, at vi alle vælger at bruge LED-pærer.

Læs meget mere om alle fordele ved LED-pæren, her.

Der er faktisk masser af gode grunde til at skifte din gamle pære ud med en tilsvarende pære med LED-teknologi. Og meget få til ikke at gøre det.

For LED-pærer holder længere, belaster miljøet mindre og så giver den dig et meget bedre lys – både når du skal hygge med familie og venner, og når du har brug for skarpt, klart lys at arbejde ved.

Spar strøm med LED-pærer
I forhold til en almindelig glødepære vil du kunne spare op til 90 % i strøm med en LED-pære. Den holder også 10-25 gange længere. Derfor er LED-pæren den absolut mest effektive type pære.

Også Klim Fjerritslev El-forretning anbefaler, at du udskifter dine nuværende pærer til LED.

“Selvom det kan koste lidt at investere i LED-pærer, så husk, at du kan tjene pengene hjem igen lynhurtigt. Mange gange faktisk”, fortæller ejeren af Klim Fjerritslev El.

Hvis hele Danmark skiftede over til LED-pærer, ville vi kunne spare 115 mio. årligt i el. Det oplyser Miljøstyrelsen på deres hjemmeside.

Spar CO² med LED-pærer
Det er ikke blot på elregningen, du sparer med en LED-pærer. Du sparer også CO²en.

Det at udskifte pærerne i hjemmet er en simpel måde, du kan være med til at bidrage positivt til klodens fremtid på. Hvis vi i Danmark skiftede alle vores pærer til LED, ville vi kunne spare atmosfæren for 17.000 tons CO² årligt.

Få et godt lys med LED-pærer
En LED-pære præsterer også bedre end både sparepæren og halogenpæren på visse punkter. Den er eksempelvis, i modsætning til sparepæren, i stand til at levere lys uden forsinkelse.

I forhold til sparepæren kan LED-pæren desuden:

·         Være mere effektiv målt per watt.

·         Give en bedre farvegengivelse (Ra).

·         Give en bedre farvetemperatur.

Desuden kan LED-pæren bedre tåle at blive slukket og tændt igen end glødepærer og halogenpærer. Og de bliver ikke varme ligesom disse typer pærer.

Undgå kviksølv med LED-pærer
Men LED-pærer har også andre fordele:

·         LED-pærer tåler også at blive brugt udendørs.

·         Du undgår stråling, som IR- eller UV-stråling.

·         LED-pærer indeholder ikke giftigt kviksølv.

Der er altså masser af fordele ved at skifte sparepæren, halogenpæren og glødepæren ud med en LED-pære. Både for planeten, øjnene og pengepungen.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.063