23948sdkhjf

Kanon vækst hos By Husted

| Medlemsnyhed | Indrykket af Erhvervshus Midtjylland

På kun to år har et ungt iværksætterpar fra Holstebro skudt salget af modetøj og omsætningen på byhusted.dk i vejret.

Det går forrygende for de to iværksættere Ali Mustapha og Cecilie Husted. De er henholdsvis 25 og 23 år og har på lidt mere end to år banket en solid omsætning i vejret i deres virksomhed By Husted, der sælger tøj til kvinder på nettet.

Tøjet kommer fortrinsvis fra Bestseller og tæller bl.a. mærkerne YAS, Pieces og Only. Og det appellerer til kunder fra 16 til 65 år i hele Danmark, men flest i de største byer.

Virksomheden er vokset ud af lokalerne i Nupark, som har været basen siden starten i marts 2019. Men for at få mere plads har By Husted nu lejet 600 kvadratmeter på Nybovej 11 i Holstebro.

”Så mange kvadratmeter giver os mulighed for at udvide. Halvdelen af pladsen bruger vi på vores lager, og den anden halvdel til lagersalg hver anden uge”, siger Ali Mustapha.

Han har tidligere arbejdet med hjemmesider og bruger nu de erfaringer i By Husted, mens hans kæreste Cecilie Husted er ansigtet ud ad til og virksomhedens indkøber.

For at følge med strømmen af ordrer har de ansat en lagerchef og -lagermedarbejder og en kundeservicemedarbejder.

Ali Mustapha vurderer, at det har bidraget til By Husteds vækst, at de to iværksættere undervejs har fået vejledning af virksomhedskonsulent Peter Pasgaard fra Erhvervshus Midtjylland.

”Vi har løbende haft en god dialog om vores forretning med Peter, og det har betydet, at vi har fået væsentlig flere kunder. På hans anbefaling har vi søgt puljen SMV:Digital, og han har guidet os igennem ansøgningsprocessen”, fortæller Ali Mustapha.

Skræddersyet digital marketingstrategi
Ansøgningen blev godkendt, og de har fået medfinansieret en ekstern rådgiver, som gennem et forløb på nogle måneder, har hjulpet med at skræddersy en digital marketingstrategi.

”Nu får vi mere ud af vores marketing. Hver anden uge vurderer vi, om tingene fungerer optimalt. Og hvis noget ikke fungerer, retter vi det, så alt spiller maks”, understreger den unge iværksætter.

Med byhusted.dk vil Ali Mustapha og Cecilie Husted skabe et personligt brand. Via sociale medier inspirerer de kunderne til, hvordan de kan style, mikse og matche tøjet.

By Husteds lagersalg har været et forsøg. Men det har været så stor en succes, at det fortsætter.

”Ved lagersalget i fredags kom 400 kunder. Nogle helt fra Silkeborg, Aalborg og Viborg. Vores kunder kører gerne for at prøve tøj, hvis de er i tvivl om pasformen”, siger Ali Mustapha, som forventer, at lagersalgene vil få omsætningen til fortsat at vokse.

Skal vi hjælpe dig med at udvikle din forretning?
Så book en uforpligtende snak med en af Erhvervshus Midtjyllands konsulenter her

Medlemsnyhed

Indrykket af
Erhvervshus Midtjylland

Åbogade 15
8200 Aarhus N
Danmark
Erhvervshus Midtjylland

Send til en kollega

0.062